روز جهانی حمایت از حیوانات
روز جهانی حمایت از حیوانات
چشم را باید شست
روز چهارم اکتبر 13مهرماه روز جهانی حمایت از حیوانات :
ما از زبان کسانی میگوییم که سخن گفتن نمی دانند.
هیچگاه به حیوانات به چشم موجوداتی که دارای تمام احساسات مثل انسان هستند و فقط نمی توانند سخن بگویند نگریسته اید؟
هیچگاه به پرنده ای گرسنه غذا داده اید؟
هیچگاه به گربه ای که آبستن است ونیاز به سر پناهی برای وضع حمل دارد به چشم مادری که مثل انسانها درد را می فهمد و مهر مادری را.....نگریسته اید؟
هیچگاه به سگی که برای لقمه ای نان برایتان دم تکان می دهد به جای پرتاب سنگ لقمه ای غذا داده اید؟
هیچگاه فکر کرده اید که خداوند عالم زمین ونعمات آن رابرای تمام موجوداتش آفریده وما انسانها همان اشرف مخلوقات همه چیز را در انحصار خود گرفته ایم ومحیط ریست را تخریب کرده واز حیوانات استفاده ابزاری می کنیم و آنچه بلااستفاده نابود می کنیم؟
چشمها و دلهارابشوییم و دوباره بیندیشیم.
کانون دوستداران حیوانات
CENTER FOR ANIMAL LOVRS (CAL)
www.cal.ir
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: روز جهانی حمایت از حیوانات
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
حيوان آزاري يك تفريح نيست
كاتالوگ اول راجع به حيوانات سيرك و نرفتن به سيرك بود به شرح ذيل:
و اين هم كاتالوگ دوم راجع به پرورش طيور در حبث ابد و محكوم به مرگ
البته من به شخصه با گياهخواري مطلق مخالفم ولي جالب بود و اينكه ظلم به حيوانات تحت هر شرايطي درست و نا پسند است حتي اگر اين بي گناهان مخصوص كشتار در كشتار گاه ها پرورش يابند باز هم آزار و شكنجه ي آنها عملي زشت و غير قابل بخشش است.
انجمن حفاظت از حيوانات براي چي توي ايران تشكيل شده؟؟ اينا اينجا چه حفاظتي مي كنند؟؟؟
كي مي تواند به سوال من جواب بده؟؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
ببینید sara_b211 من واقعاً به عنوان یه فعال حقوق حیوانات همراه دوستانم مثله خانوم ژاله و کیانا دیگه نمی دونیم چی باید بگیم . این انجمن ... . اصلاً ولش کنید بهتر چیزی نگیم. ولی اگه دوست داری به حیوانات کمک کنی باید اطلاع رسانی کنیم. هم می تونی به کیانا مراجعه کنی برای دریافت بروشور و هم خودت تعدادی چاپ کنی که این خیلی ارزش کارت بالا تر که داری خودت رو وقف می کنی. مرسی که اهمیت دادی.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
من يه طراح و گرافيستم و مايلم هر كمكي كه از دستم بر بياد براتون انجام بدم با كمال ميل
يه سوال شما عضو انجمن خاصي هستين؟
sara_b211- کاربر خوب لاک پشتی
» قانون حمایت از حیوانات در ایران
» چند پوستر در حمایت از حیوانات و گیاهخواری
» گیاهخواری و حمایت از حیوانات
» پوسترهایی در حمایت از گیاهخواری