تا حالا شده؟
صفحه 5 از 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
رد: تا حالا شده؟
تا حالا شده سه هفته پشت سرهم واسه پنجشبتون برنامه ریزی کنین که از یک سر تهران برید اون سر تهران واسه یک استخر خوب و هر دفعه به دلایل مختلف به در بسته بخورید؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تا حالا شده بری سره یه قراری که واست خیلی مهمه(قرار لاک پشتی)اونوقت یکم دیر برسی و زمانی که دو قدمیه دوستاتی نتونی بیابیشون؟
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
تو نمایشگاه ماهیان زینتی پردیس ملت
تا حالا شده وقتی اومدین خونه حسابی گشنه باشین و دل ضعفه گرفته باشین و و فوری یه نیمرو یا املت خوشمزه درست کنین
و بعد ببینید که نون ندارید؟
فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
تا حالا شده 2تا بچه گربه شيطون رو تو يه كارتون بيارين خونه و هي بين راه نوبتي سرشون رو بيارن بيرون و آبروتونو ببرن؟
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
بله شده
اما نه 2 گربه ، 1 گربه
نه در کارتون ، در چرخ خرید !
آبرومم نرفته
هرکس که می دید می گفت : وای چه گربه ی نازی - گربه شو دیدی ؟ - خواهش می کنم اجازه می دین نازش کنم ؟ .
تا حالا شده وقتی به همراه مادرتون رفتین خرید ، در راه بازگشت یکم بحثتون بشه و شما از یک مسیر برگردین و مادرتون هم از یک مسیر و در نهایت در حد تیم ملی از کارتون پشیمون بشین ؟ !
سپاس
dordon- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده که بخاطر عضویت در فروم لاک پشتی به این نتیجه برسید که خیلی دلتون می خواد یک آکواریوم خوشگل با ماهیهای جورواجور واسه خودتون داشته باشید و با اینکه این هوس مدام تو ذهنتون می چرخه، به خاطر یکسری دلایل نتونید یک آکواریوم سفارش بدید؟
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
تا حالا شده توي صف طولاني براي برداشتن پول از حسابتون ايستاده باشين و وقتي نوبت به شما ميرسه دستگاه خراب شه؟در حالي كه فقط 1100تومن پول تو كيفتون مونده؟
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
بچه ها من یه پیشنهاد دارم برای این تاپیک . چون معمولا این اتفاقهایی که ما از دوستامون میپرسیم برا خودمون افتاده میگم بهتره بعد از طرح سوال اول خودمون بهش جواب بدیم بعد هم یه کس دیگه ای بیاد هم سوال ما رو جواب بده و هم سوال خودشو مطرح کنه و خودشم به اون جواب بده و ... .
نظرتون چیه؟
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده میخوای برای اولین بار با دوستو رفیقات بری یه جایی که میگن خیلی باحاله و بازیایه خیلی باحال داره و کلی با هم قرار میزاری اخرش میفهمی اونجا خیلی مخرسو اصلا خو ب نیست بعدش کلی میخوره تو ذوقت با نا امیدی بر گردی
تا حالا شده برای جندمین بار بهت تیکه بندازن و بعد بگن نه من که تیکه نمیندازم؟؟
آقا سعید سوغاتی رو بیار واسه خودم نمیخواد بدی بهش
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
تا حالا شده دلت واسه یه دوستت خیلی تنگ بشه و با اینکه از دستش ناراحتی زنگ بزنی بهش ببینی اصلا تحویلت نمیگیره و سر سنگین بودنش رو با مریضیش توجیه کنه؟و وقتی که بهش بگی برای اینکه دیگه مزاحمت نشم..... طرف بگه باشه؟؟؟؟
تا حالا شده بیان تویه مدرسه همه یه بچه هارو بگردن و فقط بیشتر از ۱۵ تا سی دی بازی و....موبایل,سیم کارت و.......پیدا کنن؟امروز مارو گشتن از کلاس ما ۷ عدد سی دی مجاز و غیره مجاز در اومد منم شانس اوردم دوستم میخواست بازیمو بیاره یادش رفته بود
واسه من پيش اومده . واسه ازدواج يكي از دوستام يه هديه اي گرفتم و بعد متوجه شدم كه فاكتورش توش مونده و همسر دوستم خيلي ناراحت شده بود و بعدها بخاطر همين قضيه ديگه رفت و آمدمونم قطع شد
پس حواستونو جمع كنيد موقع هديه دان كه ليبل قيمت يا فاكتور نداشته باشه
آره بابا.فکر کرده بود از قصد گذاشتم که منت بذارم یا بهشون بگم هدیم گرون قیمته
تا حالا شده یکی بهتون یه دروغ بگه و در حالی که شما میدونید حقیقت چی بوده اصرار کنه که داره راستشو میگه؟
اگر شده شما اون طرف رو بخشیدین؟من نمیتونم تصمیم بگیرم.
و حسابی خیط بشین ؟
شده تا حالا به یک آشنایی که باهاش رودربایستی دارین و ازش جنسی خریدین موقعی که میخواین پولشو بدین اشتباهی بگین که چقدر باید لطف کنم؟
مه لقا- کاربر خوب لاک پشتی
تا حالا شده که در بارهی خودت مردم شایعه در بیارن و تو هم بخوای اون طرفه که شایعه رو اون در اورده بکشیش و دهنشو با چاقو تیکه پارش کنی که دیگه از این کار نکنه
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
صفحه 5 از 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
» كمكم كنين تازه لاكي گرفتم
» سواری با اسب سفيد روياها فقط در اينجا (طنز)
» تا حالا به این فکر کرده بودی؟
» فیشنا و حالا فیشفا