همه فرزندان من
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
کیانا لاکی جدید من (گوش قرمز)
Saeid- کاربر خوب لاک پشتی
رد: همه فرزندان من
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
لاکی- دوست گفتگوی لاک پشتی
موفق باشید.
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
دستت درد نکنه نجاتش دادی. فکر کنم طفلکی انقدر شرایطش بد بوده به اندازه رشد نکرده.لاک زیریش که چیزیش نیست.به آقای دکتر پیام بدین بیان عکسشو ببینن و کمکتون کنن
مهسا جان اگه به لاک زیرش دقت کنی رنگ های صورتی و میبینی ، در ضمن این چهارشنبه جفتشونو با هم میبرم پیشه آقای دکتر
ممنون رونیا ، تو فکر یه زیستگاه واسش هستم ، یکی دو روز دیگه ردیفش میکنمسعید جان خیلی کار خوبی کردین از اون وضعیت اسف بار نجاتش دادید امیدوارم زیستگاه خوبی تهیه کنید و با مراجعه به پزشک و نگه داری مناسبتون علاوه بر نرمی لاکی که ذکر کردین ورم چشم هاش هم درمان بشه.
موفق باشید.
niloofar- کاربر متوسط لاک پشتی
محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
:;;>:
منم میگم به دوستت پس نده
راه های جدید دو به هم زنی :>#(:
محیا- دوست گفتگوی لاک پشتی
سعید جان به کیانا بگو روز پدر برات یه کادوی خوشگل بخره
****پدر نمونه****
violet_mimi- کاربر تازه وارد لاک پشتی
میخواستم از حال لاکپشت دوستم با خبر بشم.آقای دکتر گفتن شما قبول زحمت فرمودین و لاکپشت برکه ای رو که آسیب دیده بود نگهداری میکنین.
اگر براتون زحمت داره و نمیخواین برای مدت طولانی ازش نگهداری کنین بدینش به بنده.اگرم که دوستش دارین و میخواینش که خوشحالم که لاکیه بیچاره از دست صاحب قبلی و سگش راحت شده و پیش یه شخص مطمئن نگهداری میشه
روی لاکش شکستگی های زیادی وجود داره البته دکتر ترمیم کردن ولی هنوز اثرش هست ، البته احتمالا این هفته میبرمش کلینیک ، آخه احساس میکنم یه مشکلی داره ، در ضمن برای کیفیت بد عکس ها عذر خواهی میکنم
چه خبره؟درسته بچه ها شیرینی زندگی ن اما نه این همه بچه :>#(:
خونه تون و کردی شیرخوارگاه لاک پشتی؟هر چی لاک پشت بی پناهه اونجاست
انشالله زود حالش خوب بشه
همه فرزندان من
کیان : برکه ای اروپایی ، 13 سانتی ، بچه اولمه ، خیلی دوسش دارم ولی بین بچه هام فرق نمیزارم ، ولی همیشه و همه جا پدر مادرا بچه اول و بیشتر از همه دوست دارن ، کیان خیلی شیطونه و خیلی هم کنجکاو و بر خلاف بقیه لاکی ها اصلا خجالتی نیست
کیانا : گوش قرمز ، 8 سانتی ، دختر بزرگمه ، این لاکی و من از دوستم گرفتم وقتی گرفتمش خیلی حالش خوب نبود ولی الان خوب شده و خیلی هم شیطونه ، از قدیم میگن دختر برکت میاره راست میگن از وقتی گرفتمش خیلی اتفاقای خوبی افتاد برام :;;>:
فندقی : گوش قرمز ، 5 سانتی ، احتمالا پسر باشه ، مثل خودم بچه آخر ، به خاطر همین هواشو دارم ، فرق نمیزارما فندقی و کیانا رابطه خیلی خوبی دارن به خاطر همین کیانا خیلی هوای داداشش و داره
سوگل : برکه ای اروپایی ، 10 سانتی ، سوگلم که همه میشناسین لاکی محیا خانومه ، دختر خیلی شیطونی البته هنوز کاملا استرسش بر طرف نشده به خاطر همین عکس انداختن ازش سخته ، کیان خیلی ازش خوشش اومده ، آخه 2 3 روزیه همش میاد تو خشکی زل میزنه به دور دست ها ، فکر کنم عاشق شده ، محیا خانوم فکر نکنم بزاره برشگردونم پیشه شما شکست عشقی میخوره بچه ام (شوخی کردم شما هر موقع بگین میارم خدمتتون)
بعدا عکس اضافه میکنم ، چون همشون با هم زندگی میکنن بعضی موقع ها لحظه های قشنگی به وجود میاد
اين مطلب آخرين بار توسط Saeid در 9/30/2009, 19:40 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
خیلی خیالم راحته حتی بیشتر از وقتی که پیش خودم بود
همین که غذاشو بخوره و با بقیه دوست شه برام کافیه :;;>:
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3