گوش قرمز و خشكي
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
گوش قرمز و خشكي
گوش قرمزا در آفتاب و در داخل خانه چقدر مي توانند بيرون از آب باشند؟
آيا كار درستيه كه اونا براي مدتي بدون آب در داخل خانه گردش كنند؟
با تشكر
babooshka- کاربر متوسط لاک پشتی
رد: گوش قرمز و خشكي
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
White Tiger- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
تو آب شنا نمی کنه و هیچ وقت نمیره تو آبی که عمقش بیشتر از قدش باشه !
اگه عمق آب کمی بیشتر شه میره روی لاک اون یکی لاکپشتم میشینه تا سرش بیرون از آب باشه !
برا همین لاکش گاهی خشک میشه که مجبورم مرتب آب بریزم رو لاکش،اگه بذارمش تو آب،دوباره خودشو به خشکی می رسونه.
مشکلی نداره؟
farzane- کاربر تازه وارد لاک پشتی
میشه یک کم بیشتر اطلاعات بدید. مثلا اینکه لاک پشتتون چه قدیه (طول مستقیم لاکش)؟ چند وقته پیش شماست؟ چی بهش می دید؟
احتمال اینکه مشکل تنفسی داشته باشه هست. اینکه داخل آب، آب تنفس کنه و وارد ریه اش می شه که خودش تمایل نداره که وارد آب بشه. حتما با دکتر معماریان مشورت کنید. قطعا لاک پشتتون باید معاینه بشه که اگر مشکل ریوی داره درمان بشه.
samir- همکار گفتگوی لاک پشتی
ghazaleh- کاربر خوب لاک پشتی
niloofar20- کاربر باسابقه لاک پشتی
ارتفاع آب اندازه ای باشه که بتونه راحت سرش رو بیرون از آب نگه داره این علامتی که گفتید شبیه به علائم مشکلات تنفسی هست. استفاده از خشکی و لامپها (هالوژن و فلوسنت) رو فراموش نکنید
به پزشک مراجعه کنید
تا اون موقع لاک پشتتون رو توی شرایط قرنطینه نگه دارید.
ghazaleh این لاک پشتتون از چه نوعیه؟ اگر برکه ای بوده باشه نیاز به خشکی وسیع تری نسبت به گوش قرمز ها داره و کمی بیشتر از اونها وقتشو توی خشکی می گذرونه. اما اگه این میزان زیاده و توی خشکی مدت زیادی رو می خوابه و کسل هست ممکنه موردی وجود داشته باشه.
اما اگر گوش قرمزه با این تفاسیر به نظر من مشکل داره.
niloofar جان لاک پشتتون رو مدت طولانی از روز تنها بگذار که بیاد روی خشکی. اگه بتونه راحت از خشکیش استفاده کنه حتماً میاد. البته در صورتی که شرایط محیطی رو هم مساعد ببینه و تنها باشه. بعد از اینکه چند بار بیاد توی خشکی کم کم عادت می کنه که در حضور شما هم از خشکیش استفاده کنه
چیزی که مهمه اینه که خشکی راحت و دنج باشه، بالا اومدن ازش به نظرش ریسک بزرگی نیاد و دماش هم مناسب باشه.
:\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
4 سانتی متره. خیلی هم فوضوله و سرعت بالایی داره !
خیلی دوست داره بره بالا از هر چیزی ، خیلی وقتا به دیواره ها تکیه میده و رو دو پاش می ایسته !
خشکی رو خیلی دوست داره ولی غذاش رو تو آب می خوره.
غذاش هم،متاسفانه عادت به یک نوع غذا کرده که من به سختی پیداش میکنم و اسم هم نداره ! (دونه های قهوه ای هستن) هیچ چیز دیگه نمی خوره ! حتی یه مدت بهش چیزی ندادم ولی بازم چیزی نخورد.
علائم مشکلات تنفسی چی هست؟
تغذیه لاک پشت شما خیلی مشکل داشته. شما اشتباه می کنید که دارید هنوز از همان غذاها می دهید. حتما پلت مخصوص خزندگان تهیه کنید و امتحان کنید.
با توجه به شرایطی که گفتید این کوچولو احتمال زیاد مشکل تنفسی داره که نمی تونه توی عمق شنا کنه و طوری قرار می گیره که سرش بالا باشه. مشکلات تنفسی متعدد هستند بهتره حتما با دکتر معماریان تماس بگیرید و تلفنی برای ایشون شرح بدید تا راهنماییتون کنند.
غذاش را حتما اصلاح کنید، حتما کف دریا براش بگیرید که کلسیم مورد نیاز لاک و استخوانهاش تامین شه . شاید نرمی لاک هم داشته باشه.
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
از غذاهای متنوع استفاده کنین، بسیار حوصله داشته باشین بلاخره اعتیادشو به این غذا ترک می کنه
یکی از علایم مشکلات تنفسی همین هست که لاک پشت همیشه سرش رو از آب بیرون نگه می داره، علاقه ای به شنا کردن نداره و این ممکنه به خاطر عفونت داخلی و قرار گرفتن در معرض باد یا عوامل دیگه ایجاد شده باشه. به هر صورت بهتره که پزشک معاینه اش کنند.
موفق باشین :\m/:
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
براشون پلت مخصوصشونو گرفتم که عکس لاک پشت روش داره.
ولی نخوردند.
اگه بخوام رژیم غذاییشون رو تغییر بدم احتمالا یه مدت گرسنگی می کشن.
تا چه مدت چیزی نخورن براشون ضرر نداره؟
من تو بحث تاپیک ها خوندم ماهی کوچیک زنده به لاک پشتها میدید.
لاک پشت های من از غذاهای جدید،مخصوصا غذای بودار فرار می کنند !
واقعا حالت فرار دارند چون اول بو میکنند غذا رو و بعد فرار میکند زیر برگ یا سنگ قایم میشن.
میترسم به جای اینکه اینا ماهی ها رو بخورند ماهی ها به لاکپشت ها آسیب برسونه !
لاکپشت های من هم اول لوفاک می خوردن و هر کاری میکردم از غذای مخصوص خزندگان نمیخوردن اما از وقتی بهشون ماهی خوراک میدم هیچ مشکلی ندارن.
بوی ماهی جذبشون میکنه. البته باید ماهیها خیلی بزرگ نباشن.باید اندازهاشون جوری باشه که لاکپشتها به راحتی بتونن بخورنشون.
لاکیهای من ترجیح میدن ماهی رو درسته ببلعن و اگه ماهی بزرگ باشه فقط زخمیاش میکنن و بعد هم از خوردنش پشیمون میشن.
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
اگر بو می کنند و فرار می کننند حتما خوششان نمیاد. کم پیش میاد سراغ غذای جدید راحت بیان بخصوص پلت، پلت را اصلا نخوردند یا داخل دهانش کردند و بعد بیرون دادند؟
ماهیها هیچ آسیبی به لاک پشت نمی تونند برسوند، لاک پشتهای گوش قرمز مهاجم تر از این حرفان.
ماهی را هم امتحان کنید چون غذای اصلی خود لاک پشتها د رمحل اصلی زندگیشون در طبیعت هست.
در مورد غذا نخوردن هیچ مشکلی براش پیش نمی یاد ممکنه یک کم تحرک بشن در صورت خیلی طولانی شدن که معمولا گرسنگی دادن یکی از راهکارهای عادت دادن لاکی به غذایی است که دوست نداره.
پلت شناوره رو آب (برعکس لوفاک) حتی پلتها رو تعقیب نمی کنند !
لاک پشتهای من عادت به غذای کوچیک دارن دهنشون رو زیاد باز نمیکنند.
حتی پلت رو براشون نصف کردم تا بخورن.
نمیدونم چه طور میتونن ماهی تیکه کنند با دهنشون.
ماهی تیکه کردن براشون آسونه یا تیکه کنم براشون؟
اما اگه دیدی خودشون نمیتونن براشون تیکه کن.
negar- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 1 از 3 • 1, 2, 3
» ايجاد خشكي برای لاك پشت
» با یه لاک پشت گوش قرمز دوساله میشه یه لاک پشت گوش قرمز چن ماهه انداخت؟
» عدم رشد لاک پشت گوش قرمز
» قرمز شدن زير لاك