گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات

3 مشترك

اذهب الى الأسفل

نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات Empty نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات

پست من طرف ایران دوست 5/10/2010, 20:12

میوه و سبزی؛ تازه یا کنسرو شده و یا فریز شده؟

نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات FreshFruitVegetable

برای حفظ سلامتی بدن باید روزانه حداقل 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنید. اکنون این سوال پیش می آید که "آیا مهم است که این میوه ها و سبزی ها همگی تازه باشند؟"

مصرف میوه ها و سبزی های تازه که بلافاصله بعد از چیدن خورده می شوند، معمولا بهترین حالت می باشد. اما همان طور که می دانید همیشه امکان پذیر نیست که محصولات را به صورت تازه از کشتزارها یا مزارع تهیه نماییم.

مطلب دیگر این است که تغییرات فصلی موجب می شود که همه انواع میوه ها و سبزی ها همیشه در اختیار ما نباشد، پس ناچار هستیم از کنسرو سبزیجات و یا سبزیجات منجمد استفاده نماییم.

فرآورده های فریز شده در مقایسه با فرآورده های کنسرو شده دارای ارزش تغذیه ای بیشتری می باشند، یعنی خواص محصولات فریز شده تقریبا شبیه محصولات تازه است. در حالی که محصولات کنسرو شده، قسمت اعظم ویتامین ها و مواد معدنی خود را طی فرایندهای حرارتی از دست می دهند.


با همه این ها، مشخص شده است که سه نوع از سبزی ها وقتی به صورت کنسرو شده در می آیند، مقدار فیتوکمیکال های مفید(رنگدانه های گیاهی) در آن ها بالاتر از وقتی است که تازه مصرف می شوند. این سه محصول عبارتند از: کنسرو ذرت، هویج و گوجه فرنگی.

به عنوان مثال بر اساس تحقیقات مشخص شده است که خاصیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی یا هویج پخته از نوع خام آنها بیشتر است.

از دیگر فواید فرآورده های فریز شده و کنسرو شده می توان به مدت ماندگاری بیشتر و طولانی تر این محصولات و در دسترس بودن آن ها اشاره کرد، به طوری که هر وقت بخواهید می توانید آن ها را به عنوان افزودنی آماده به غذای اصلی تان اضافه نمایید و برای تهیه شام یا نهارتان از آن ها استفاده نمایید.

در پایان باید گفت اگر شما جزء آن دسته از افراد هستید که بیشتر از میوه ها و سبزی های کنسرو شده یا منجمد استفاده می کنند، حتما برچسب روی مواد غذایی آماده را بخوانید تا مطمئن شوید آن محصول حاوی نمک و قند زیادی نمی باشد.

منبع: مریم مرادیان نیری- کارشناس تغذیه
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات Empty رد: نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات

پست من طرف فریده 5/11/2010, 03:38

مرسی الناز جون. من و همسرم هم هر جا سبزی خوردن می بینیم دیگه چیزی نمی خوریم فقط سبزی می خوریم. آخه هر روز که نمیشه سبزی پاک کرد ناراحت
avatar
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

تشکر : 2

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات Empty رد: نکاتی‌ درمورد مصرف میوه‌ها و سبزیجات

پست من طرف Ronia 5/12/2010, 09:03

بسیار عالی رز رز
خوب منظور از سبزیجات به جز شاهی و نعنا و ریحان و مرزه و جعفری و ترخون و ... انواع کلم و کنگر و کرفس و هویج و ریواس و .. هم هست دیگه
من تا الآن فکر می کردم خاصیت کنسرو سبزیجات به طور کلی از فریز شده اونها بیشتر باشه
Ronia
Ronia
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

تشکر : 9

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد