خوکچه هندی - Guinea Pig
صفحه 1 از 2 • 1, 2
خوکچه هندی - Guinea Pig
این گونه از جوندگان در گروه های 5 تا 10 تایی زندگی می کنند و به صورت عادی 4 تا 8 سال عمر می کنند، نر ها جثه ی بزرگتری نسبت به ماده ها دارند(میانگین نر=1000 تا1200 گرم/میانگین ماده=700 تا 900 گرم) بلوغ درنرها بین 9 تا 10 هفتگی و در ماده ها در 4 تا 6 هفتگی اتفاق می افتد و چرخه فحلی هر 15 تا17 روز یکبار. دوره حاملگی 59 تا 72 روز و دوره شیردهی3 هفته می باشد.
خوکچه ها حیواناتی هستند بسیار ترسو و معمولا خود را در معرض نمایش قرار نمی دهند حتی عواملی مانند دما و رطوبت هم در بیرون آمدنشان از خونه تاثیر دارد،دمای مناسب برای این جونده باید بین 20تا 22درجه سانتی گراد و با رطوبت40 تا70%باشد و همچنین به دور از تابش مستقیم آفتاب حتما اگر بیرون خانه نگه داری میشود باید سایه در تمام طول روز برایش فراهم باشد چون استرس گرمایی در دماهای بالای 27 درجه سانتی گراد رخ می دهد و اگر داخل خانه نگهداری میشود باید 10 تا 12 ساعت در طول روز روشنایی داشته باشد.
به عنوان جیره غذایی محدوده وسیعی از سبزیجات و میوه جات در برنامه غذایی خوکچه گنجانده میشود و البته علوفه و غلات بسیار مهم هستند و همچنین می توان از دانه های میکس مخصوص هم استفاده کرد.یکی از مواد مورد نیاز خوکچه های هندی ویتامین است که به دلیل عدم توانایی متابولیکی این موجود در تهیه میزان مورد نیاز بدنش نیاز شدیدی به تهیه آن از بیرون دارد و برای این مشکل شما می توانید از سبزیجاتی مثل گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای استفاده کنید البته توصیه به پرهیز از مصرف میوه و سبزیجات ترش هم در این باره شده است. وطبیعتا آب (با ظرف مخصوص جونده) ضروری است.
برای تهیه محل نگه داری این حیوان باید حداقل فضایی به مساحت 700 سانتی متر مربع به ازای هر خوکچه تهیه شود و دیواره های آن هم باید حداقل40 سانتی متر ارتفاع داشته باشند و برای کف قفس کاه مناسب ترین گزینه است.وذکر این نکته هم لازم است که برای قفس این جونده باید چند جای کاملا امن مثل اتاقک فراهم شود.
توصیه برای نگه داری در گروه های هم جنس است یعنی مثلا چند ماده یا چند نر البته دیده شده نر هایی که از جوانی با هم بوده اندبسیار سازگاری با هم دارند ولی نگهداری این جونده با گونه های دیگر جوندگان و مخصوصا خرگوش به هیچ وجه اصولی و صحیح نیست.
Aragorn- دوست گفتگوی لاک پشتی
رد: خوکچه هندی - Guinea Pig

منظور آراگن از ویتامین ویتامین ث است. در ضمن بچه ها حتما رفرانس هم قرار بدید تا حمل بر سوء استفاده نشود.
با درود
Dr. Iman Memarian- دامپزشک گفتگوی لاک پشتی
mahsa- همکار گفتگوی لاک پشتی
Aragorn- دوست گفتگوی لاک پشتی
مهسا جان از انیستیتو پاستور ولی برای کارهای تحقیقاتی به مراکز تحقیقاتی میدن نمیدونم به مردم عادی هم می دهند یا خیر

محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی

محمد- دوست گفتگوی لاک پشتی
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
میشه شماره یا ادرس خانم نوروزی را بدین من می خوام دو تا مو بلند از این حیوون رو بخرم.
با تشکر sepah salar
sepah salar- کاربر متوسط لاک پشتی

میتونید به نشانی زیر سر بزنید
hamsterkocholo.blogfa.com
آدرس فروشگاه :
خ انقلاب - خ ۱۲ فروردین - نرسیده به چهار راه نظری - جنب خانه ادبیات - پلاک ۲۵۹- واحد ۲
ساعت کار فروشگاه : همه روزه ۱۱ صبح تا ۵/۷ بعد از ظهر
شماره ی تماس : ۰۹۳۲۹۱۲۳۴۹۱ - ۶۶۴۰۳۲۴۳ ( خانم نوروزی )
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی

می خواستم از دوستانی که تا حالا از این حیوون نگهداری کردن چنتا سوال کنم. 1 _نگهداریش چقدر سخته (موجود حساسی است؟؟)؟؟؟
2 _ایا مثل سگ می شه تو خونه ازاد گذاشت؟
3 _ سریع رام می شه و مثل سنجاب ایا ممکن است حاری داشته باشه ؟
4 _چقدر نیاز به دامپزشک ( واکسن و.... ) دارد ؟
ببجشید کمی سوالاتم زیاد و ناشیانه است .

با تشکر sepah salar
به سفترش ایشون من یه جایگاه خوکچه و خرگوش از داروخانه دانشده دامپزشکی براش گرفتم که کمی گرونه! ولی از لحاظ عدا بهش بونجه ، پلت خرگوش و خوکچه(به منظور جلوگیری از رشد دندان ها) و انواع میوه جات و سبزیجات می دم و البته همیشه گوجه فرنگی یل فلفل دلمه ای هم داره _چون خودش ویتامیتن C رو نمی تونه بسازه! البته به مکمل مواد معدنی مخصوص جوندگان هم همیشه جلوش هست تا در صورت نیاز بخوره! اب هم تو ۀبخوری مهصوص جوندگان همیشه داره!
تو خونه که آزاد نمی شه گداشت ، هر جونده ای رو ، چون سیم برق و ... رو می حود!
سریع رام می شه! اصلا گاز نمی گیره! فقط موقع برداشتن ممکنه کمی هول بشه و بخواد فرار کنه! من سنجاب هم داشتم ، می دونم که اگه بخواد گاز بگیره چی کاز می کنه ، ولی این با وجود فرار اصلا گاز نمی گیره! آقای دکتر هم خودشون همین رو می گفتن!
من از آقای دکتر حرفی در مورد واکسن و ... نشنیدم! نمی دونم ، ولی فکر نکنم نیازی به چیز خاصی داشته باشه!
نگهداریش هم آسونه! و نسبت به دما هم حساس نیست! ولی تغییر دما باید آروم باشه! آقای دکتر گفتن که فقط به استرس حساسه و ممکنه از ترس (مثلا حتی صدای رعد و برق) شب بخوابه و صبح پا نشه! ولی مال من که این طوری نیست!
عکس های خوکچه من:
https://lakposhtha.forumfa.net/forum-f22/topic-t351-105.htm
موفق باشید ، پرهام.

راستی گفته بودی چند روز پیش رفته بودی پیش خانم نوروزی می خواستم بدونم از نوع مو بلند ومو فرفری این حیون داشتن و واقعا مثل این عکسهای تو سایت ها است :;;>: ؟؟؟؟؟؟؟
راستی ادرس داروخانه و قیمت جایگاه را لطف می کنی بگی.
با تشکر sepah salar
داروخانه ضلع غربی داشنکده دامپزشکی دانشگاه تهران و واقع در کلینیک دام های کوچک دانشگاه است! قیمت جایگاه که 2 نوع بزرگتر و کوچک تر داشت ، قیمت بزرگترش بود 70000 تومن و کوچکترش فکر کنم بود 50000 تومن! ولی متأسفانه آب خوری مخصوص چوندگانی که داشت که به جایگاه نمی خورد و من مجبور شدم تمهیداتی رو خودم به پا کنم تا تو جایگاه ازش استفاده کنم! موفق باشید ، پرهام.
الهه- کاربر تازه وارد لاک پشتی
https://lakposhtha.forumfa.net/html-h4.htm
موفق باشید ، پرهام.
rasoul- کاربر تازه وارد لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
خودم تو کار تکثیر خوکچه موبلند فشنم.
اگه کسی خواست در خدمتم

sadegh.sheytoon- کاربر تازه وارد لاک پشتی
Mitra.r- کاربر تازه وارد لاک پشتی
صفحه 1 از 2 • 1, 2

» همه چیز درباره خوکچه هندی
» اصول نگهداری از خوکچه هندی
» فروش غیر مجاز سنجاب و خوکچه هندی
» کسی هست خوکچه هندی بچه ی توپولو برا واگذاری داشته باشه (تهران)