کمک اولیه به گربه تصادف کرده با ماشین
کمک اولیه به گربه تصادف کرده با ماشین
فرشته نجات باشید!
حتما شما که مثل من در ایران زندگی می کنید تا حالا شاهد صحنه برخورد ماشین با گربه ها بودین. یا جان دادن گربه ای رو که چند لحظه قبل راننده بی ملاحظه ای باهاش برخورد کرده و اونو بی خیال به حال خودش رها کرده دیدین. در اطراف ما روزانه خیلی از این اتفاقها می افته. ضربه روحی دیدن این صحنه ها برای دوست داران حیوانات خیلی زیاده اما باید دید که در اینجور مواقع بهترین کار چیه. خیلی از مواقع گربه هنوز سالمه ولی به علت شدت جراحت نمی تونه بدنش رو تکون بده و خودش رو از سطح جاده دور کنه. گاهی اوقات هم گربه باردار بوده و شاید توله زنده در شکم داشته باشه. به نظر من بهترین کار دراین مواقع اینه که به شک وارد شده از دیدن این صحنه غلبه کنیم و به حیوان صدمه دیده تا اونجایی که امکان داره کمک کنیم. من چند تا راه رو پیشنهاد می کنم که شاید در اینجور مواقع کارساز باشه.
اول اینکه اگر ماشین دارین ماشین رو قبل از گربه صدمه دیده نگهدارید و فلاشرها رو روشن کنید تا ایجاد تصادف نشه. بعد از اینکه مطمئن شدین خیابون برای پیاده شدن شما امن هست از خودرو پیاده شین.
اگر ماشین نداشین صبر کنید تا خیابون خلوت بشه بعد وارد عمل بشین. البته اینها برای خیابونهای فرعی و خلوت جواب میده نه اتوبان!!!
قبل از اینکه هرکاری انجام بدین مطمئن بشین که گربه هنوز زنده هست. می تونین از بالا و پایین رفتن شکمش از این موضوع مطمئن بشین. (اگر گربه باردار باشه شکمش برآمده هست.)
در صورت امکان حیوان رو اصلا جابه جا نکنید. چون ممکنه استخوان های شکسته آسیب بیشتری رو به اندامهای ظریف اون وارد کنن.
برای جابجا کردن حیوان باید از یک سطح صاف استفاده کنید. اگر اتومبیل دارید از کفپوش لاستیکی کف ماشین در غیر اینصورت یک تکه کارتن، پلاستیک محکم یا هرچیز تخت دیگه ای که حرکت حیوان رو به حداقل برسونه استفاده کنید.
حیوان صدمه دیده رو بلافاصله به نزدیک ترین دامپزشکی برسونید. اگر حیوان صدمه بسیار جدی دیده و ظاهرش اینو تایید می کنه که امیدی به نجاتش نیست، حداقل کاری که می شه کرد اینه که اونو از سطح خیابان به کنار جدول یا داخل باغچه پیاده رو بکشونید تا مجددا توسط راننده دیگری له نشه.
امیدوارم هیچوقت شاهد چنین صحنه هایی نباشین اما اگر هم بودین، شما فرشته نجات یک حیوان بی پناه باشین.
اين مطلب آخرين بار توسط Foad در 1/23/2011, 13:26 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Foad- حامی حیوانات لاک پشتی
رد: کمک اولیه به گربه تصادف کرده با ماشین
اکثر گربه ها در شب تصادف می کنن. این به خاطر اینه که نور مستقیم ماشینها وقتی توی چشمشون می تابه تقریبا کور می شن و دیگه قادر به دیدن نیستن. واسه همین بی هوا وارد خیابون می شن.
Mr.Mizuyama- کاربر خوب لاک پشتی
ديدن اين صحنه ها عذاب آوره تو جاده پرند هميشه چندتا گربه له شده ميبينيد و مجبور ميشيد اصلا به جاده نگاه نكنيد .
يه چيز ديگه هميشه يه پتو ي كوچك صندوق عقب داشته باشيد تا در اين مواقع دور حيوان بپيچيد
شيما- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- روانشناس انجمن
کاربر برتر انجمن
من وقتی میبینم گربه یا سگی در جاده یا داخل شهر تصادف کرده و راننده اون زبون بسته رو نبرده کنار جاده بذاره حالم بد میشه. بعضی انسانها واقعا سنگدلن!
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
MohammadRN- مدیرکل گفتگوی لاک پشتی
-
marzieh- همکار گفتگوی لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
مونا جان متاسفانه توی جامعمون به هرکاری که در رابطه با حیوانات باشه با تعجب نگاه میکنن و کم نیستن کسانی که زیر لب چیزی هم نثارت میکنن و رد میشن!!!مونا نوشته است:بچه ها الان داشتم میومدم سمت خونه نزدیک خونه بودم دیدم یه گربه وسط خیابونه. 2 تا خانم داشتن میگفتن این گربه رو ماشین زده و رد شدن! من رفتم جلوش و بهش دست زدم دیدم تنش سرده!! خیلی وقت پیش مرده بود. ماشین به سرش خورده بود و راننده همونجا رهاش کرده بود! از اونجا بر داشتمش و کنار پیاده رو گذاشتمش!کاش زودتر میرسیدم!! اون خانوما جرات نکردن برش دارن اما وقتی دیدن من این کارو کردم تعجب کردن!!
راستی من یک سوال هم دارم!میشه یه گربه در اثر سانحه ای پاش قطع بشه اما زنده بمونه؟
توی چیتگر یه گربه هست پای راستش قطع شده اما زنده و چاق وچله هم هست...
شیوا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
همین که بردینش کنار خیابان بهتر از رها کردنش در وسط خیابان بوده.
خانم شیوا
من هم گربه های معلول را در سطح شهر دیدم و از خانم ژاله در مورد کمک به این گربه های سوال کردم که گفتن بستگی دارد تا چه حد معلول باشد و نیاز به کمک داشته باشد یا نه.
» تصاویر اشتیاق گربه سانان به بازی با رایانه/ تولید نرم افزار گربهای
» یک گربه ایرانی، بهترین و زیباترین گربه جهان!
» گربه ايراني اشرافي ترين گربه جهان شد
» اقدامات اولیه قبل از انتقال به تراریوم