قانون حمایت از حیوانات در ایران
صفحه 2 از 2 • 1, 2
رد: قانون حمایت از حیوانات در ایران
Alireza- مدیر گفتگوی لاک پشتی
در ضمن من عقیده پوسیده کسی توهین نمی کنم چون بی ارزش تر از اونیه که من توهین کنم.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
بیانیه به صورت جانبدارانه نوشته شده و سعی در انکار واقعیت ها و حقایق مرتبط با ایران رو داره ...
البته که در ایران هستند کسانی که به حیوانات آزار می رسونن ، مثل تموم جاهای دیگه ی دنیا ( که اصلا بخش اعظم فلسفه ی وجودی انجمن های حمایت از حیوانات و انجمن های مبارزه با آزار حیوانات ناشی از وجود همچین افرادی هست ، در همه جای جهان ) ، البته که توی ایران اهمال های زیادی صورت گرفته ، اما ، کمی صادقانه تر ، هیچ نقطه ی درخشان و بخش مثبتی لابلای تاریخ زیست محیطی این مملکت نیست؟
فقط طی ده سال گذشته بیشتر از 1.5 میلیون دلار ( علی رغم همه دزدی های رایج و نیاز هایی با اولویت بیشتر ) صرف تکثیر گونه ی یوز ایرانی شده و تعداد قلاده های این جاندار از لحاظ کمی 750% رشد داشته ...
من ، با این بیانیه جانبدارانه مخالفم ...
nightlight- کاربر خوب لاک پشتی
دور جدید انتخابات ریاست جمهوری ایران پیش روست و تمامی دوستداران و حامیان حیوانات در ایران ، به رییس جمهوری رای خواهند داد که نسبت به تسهیل زندگی حیوانات و حامیان حیوانات اقدام کند.
یکی از دلایل عمده ی موفقیت پرزیدنت باراک اوبام، حمایت وی ، ازقریب به اتفاق تمامی لایحه های تصویب نشده (بدون تکلیف ، دست نخورده) مرتبط با حمایت از حیوانات در کنگره ی آمریکا بود.
او از نقش مهمی که حیوانات در زندگی آدمی بازی می کنند ،چون نقش همراهیان و خانواده ی آدمی در زندگی ، و یا نقش آنها چه در طبیعت و چه به صورت کمک به انسان های ناتوان سخن گفت.
ایران نیز ، چون هر کشور شایسته ی دیگری به قوانین حمایت از حیوانات نیاز دارد.
مردم ، بدون مزاحمت همسایه ها حق نگه داری از حیوانات را داشته باشند
( متاسفانه در ایران سایر هموطنان با دوستداران و حامیان حیوانات برخورد نا مناسبی دارند)
تعیین مجازات برای هر نوع ظلم و ستم نسبت به حیوانات ( افرادی که برای سرگرمی سگ ها و گربه های وحشی را می کشند یا موجب ناتوانی و معلولیت شان می شوند) و الزام مشاوره با روانپزشک برای کسانی که به حیوانات آزار می رسانند ( چرا که نباید فراموش کرد که آزار حیوانات در انتها به آزار انسان ها منتهی خواهد شد- اشاره به بیماری سادیسم( دیگر آزاری) باغ وحش!)
در سراسر ایران، چه مردم و چه سازمان های دولتی برخوردی نامناسب را با حامیان حیوانات دارند و موجب سختی هر چه بیشتر زندگی این افراد گشته اند .
به گونه یی که در تمامی شهر ها ، سگ های وحشی را می کشند، گربه ها گرسنه اند و بچه گربه ها از مادرانشان جدا شده و به سطح های زباله انداخته می شوند.
حامیان حیوانات در ایران با مشکلات زیادی مواجهه ند، نگهداری از سگ و یا حتی گربه در بیشتر موارد ممنوع ست.
لطفا این دادخواست را برای تشویق کاندیداهای ریاست جمهوری ایران به فشار برای تصویب قانون حمایت از حیوانات در ایران امضا کنید
خوب در مورد پتیشن ها ، نکات متعددی لازم هست ، از جمله اینکه اغلب پتیشن ها تاریخ انقضای مشخصی ندارند ؛ و .. پتیشن فعلی زمان انقضاش هم اکنون گذشته ...
کوچتکترین مشکل نگارشی مثلا جا انداختن a پیش از very در جمله ی The animal lovers as well as animals in Iran are passing very difficult life یا هر مورد دیگه یی ، پتیشن مورد نظر رو زیر سوال برده و عملا اون رو از درجه ی اعتبار ساقط می کنه ...
اگه حمایت مردم سایر کشورها تاثیری داشت ، تا حالا وضعیت حقوق بشر فعلی، که اتفاقا توسط پتیشن ها و انجمن ها و ان جی او های معتبری هم حمایت شده ، باید بهتر از الآن می بود ..
نظر شخصی ام اینه که همه ، با هم ،این وضعیت رو درست کنیم ..
نه فقط با امضا کردن و منتظر نشستن ...
spider- کاربر خیلی فعال لاک پشتی
بعدم باز می گم من توهین نکردم خواهش می کنم به چیزی که به شما ربط نداره دخالت نکنید و پلتیک نزنید.
کجای این نوشته یک طرفه است؟؟؟ تو ایران من چیزی جز نابودی طبیعت و حیوانات نمی بینم.
enrique_bye- حامی حیوانات لاک پشتی
1:اين سايت كه معرفي كرد دقيقا مطعلق به چه كشور و چه نهادي هست
2: به چه وسيله اي ميتونه وضعيت حيوانات ايران رو متحول كنه چه اهرم قدرتي داره
3: شما گفتيد نويسنده اين متن ايراني هست يه سوال خيلي خيلي بزرگ واسه من پيش اومد
اين متن راجع به اوضاع بد حيوانات در ايران است و نظر سنجي از مردم ايران و نويسنده ان يك فرد ايراني است چرا به زبان فارسي نوشته نشده چون انسان بايد قبل از امضا هر نوشته اي اونو بفهمه ولي بالاي 90 درصد مردم ايران به انگليسي مسلط نيستند
با تشكر
snake_eater- دوست گفتگوی لاک پشتی
jaleh-f- کاربر تازه وارد لاک پشتی
اینقدر بعضی ها پلتیک می زنن که آمریکایی ها از این سود می برن و این حرفای مذخرف که مرغ پخته خنده اش می گیره
واقعا فکر کردم افراد با شعور و تحصیلاتی عضو این فروم هستن که این تاپیک رو گذاشتم(البته منظورم با اونایی که خوشون می دونن)
من عقیده پوسیده کسی توهین نمی کنم چون بی ارزش تر از اونیه که من توهین کنم.
خوب ، همین سه خطی که نقل قول شده کافی هست واسه اینکه بحث توهین رو بیش از این ادامه ندیم ...
بله ، به خاطر همین گفتم " منتظر شدن " ، شما که علت گفتن این حرف رو می دونید چرا امضا کردید؟
شاید با تاسیس یه NGO محلی ، بشه به نتیجه ای به مراتب مفید تر از ماحصل این پتیشن رسید
فكر ميكنم شما به دليل نا اشنايي به فروم فقط مطالب اين صفحه رو خوانده اي اين موضوع 3 صفحه است اگر با دقت مطالعه كني جواب سوالات خود را خواهي گرفت
در ضمن ورودت به اين فروم را تبريك ميگم
سرکار خانم ژاله ، تعداد انجمن ها و پتیشن های مرتبط با حقوق بشر ایران بیشتره یا مرتبط با حمایت از حیوانات ایران؟ آیا هیچ وقت این پتیشن ها به یاری مساله حقوق بشر ایران اومدن؟ آیا تاثیری داشتن ؟ فشار افکار عمومی دنیا هنوز نتونسته مجازاتی مثل اعدام رو ، حتی تو خود آمریکا کاملا متوقف کنه ...
در واقع ، مساله ی اصلی اینه که حکومت ها ، به اونچه ما فکر می کنیم و انتظار داریم اهمیتی نمی دن ...
در بیشتر دوره های تاریخ بشری ، همیشه مردم بودن که برای مردم کار کردن و به مردم احترام گذاشتن ، نه حکومت ها ...
به فردی که از اوضاع داخلی ایران اطلاعی نداره ، با خوندن این بیانیه چه حسی بهش دست می ده؟ جز اینکه فکر می کنه سطح شعور اجتماعی مردم پایینه؟ ایرانی ها عموما وحشی و سنگدل اند و ...؟
هستند کسانی مثل دکتر معماریان و سایر کاربرهای این فروم که به حیوانات اهمیت زیادی می دن و این بیانیه ، نادیده انگاشتن سرمایه هایی مثل این افراده ...
درضمن چه ربطي داره كه بخواهيم حقوق بشر را با حقوق حيوانات ربط بديم. اينها 2 تا موضوع سوا و جدا از همه و اين تالار هم در رابطه با حيواناته نه انسانها.
همين امروز ضبح خانم مسني با من تماس گرفته بود كمك ميخواست چون به گربه ماده و 4 بچه اش در كوچه غذا ميده و تمام اهالي ديروز ريختند سرش و باهاش دعوا كردند. كجاي دنيا همچين جيزي ميبيني و ميشنوي؟ تركيه هم يك كشور مسلمان است و امارات هم همچنين كه هر دو خيلي به حقوق حيوانات احترام ميگذارند.
اين متن راجع به اوضاع بد حيوانات در ايران است و نظر سنجي از مردم ايران و نويسنده ان يك فرد ايراني است چرا به زبان فارسي نوشته نشده چون انسان بايد قبل از امضا هر نوشته اي اونو بفهمه ولي بالاي 90 درصد مردم ايران به انگليسي مسلط نيستند
با تشكر
يك پيام خصوصي هم براي شما خواهم گذاشت.
ولی آلان به این فکر میکنم که توی دنیایی که حکومت هاش جون آدمها ی بیگناه براشون ارزش نداره چه طوری می توانند از جون حیوانات دفاع کنند؟(چه ایران چه آمریکا چون همه جا به خاطر مسائل سیاسی پاره ای از اوقات مردم معترض کشته میشوند)
انسان اشرف مخلوقات هست.برای حقوق یک انسان حقوق بشر هیچ کاری نمی تونه انجام بده.هیچ کاری چه اینجا جه آمریکا چه هرکجای دیگه
چطوری می تونند از حیوانات دفاع کنند؟
شرزاد- کاربر خوب لاک پشتی
ولي نكته ايكه نظر منو جلب كرد در عكسهاي وب لاگ شما (مقايسه جاده هاي ايران و افريقا) اين بود كه شما سعي داريد هر چيز كه دوست داريد ببينيد و چشم بروي هر چه دوست نداريد ببنديد
اين مطلب آخرين بار توسط snake_eater در 7/19/2009, 07:29 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
ایران یک حکومت دموکراسی و مبتنی بر خواست و نظر مردم بوده و تازمانی که اعتراضی صورت نگیرد، طرحی از مردم به مجلس و هیچ لایحه ای از مجلس به دولت ارائه نخواهد گشت و در نتیجه هرگز به تصویب نخواهد رسید.
این اعتراض و اقدام به مبرا کردن خود از جامعه ی آزار حیوانات، تنها در چارچوب کلی قانون، کار من و شماست!
Ronia- همکار گفتگوی لاک پشتی
صفحه 2 از 2 • 1, 2
» روز جهانی حمایت از حیوانات
» پوسترهایی در حمایت از حیوانات آزمایشگاهی
» پلمب دفتر انجمن حمایت از حیوانات
» امضای پتیشن برای حمایت از حیوانات