سنجد، کاکاتیل من (مرضیه)
صفحه 10 از 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
رد: سنجد، کاکاتیل من (مرضیه)
آقا مرسی از راهنماییت من فردا حتما زنگ میزنم به این شماره که دادی. راستی ماده بگیرم یا نر؟milad 22 نوشته است:دوست عزیز هرکدومشون زیبایی و خصوصیات خاص خودشون رو دارنking130 نوشته است:سلام. بچه ها من حدود 3 ماهه دارم دنبال طوطی میگردم. دوستام میگفتن طوطی سبز بگیر ولی الان با این سایت خوب آشنا شدم و کاکاتیل های قشنگ شما رو دیدم. منم کاکاتیل میخوام. میشه لطف کنین و راهنماییم کنید از کجا بگیرم؟ راستی اهواز زندگی میکنم. خواهش میکنم جوابمو زود بدین. مرسی![]()
مثلا ملنگو بیشتر از عروس ورجه وورجه داره و شیرین کاری رو بهت انجام میده ولی در عوض کافیه عروست باهات رفیق بشه دیگه کسی جلودارش نیست همه عالم رو بهم میریزه اگه یه روز بهش توجه نکنی ولی در کل عروس گزینه ی اوله بعد ملنگو.
در موردخریدش هم یه فروشنده ای هست تو تهران که من خودم هم از ایشون گرفتم و برام به اردبیل ارسالش کردن که برات pm میکنم مطمئن باش اگه از ایشون بگیری ضرر نمیکنی هرکسی که عروس یا طوطی دیگه ای بخواد همیشه ایشون رو معرفی میکنم چون طوطیاشون هم سرنگی بزرگ شده و دستیه هم تازه دون خورشدست و اگه نر باشه میتونی بهش حرف زدن یادبدی.![]()
![]()
![]()
یا حق
king130- کاربر تازه وارد لاک پشتی
king130- کاربر تازه وارد لاک پشتی

چی عروس پاریس؟؟؟اون دیگه چیه یکم بیشتر توضیح بده عزیز
در ضمن اینجور سوالا رو تو تاپیک عروس هلندی بنویس
تاپیک عروس هلندی
با تشکــــــــــــــــــر
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
عزیزم کار از صبر گذشته. دارم دیوونه میشم. تمام نقاط خونه پر از خاطرات دخملیه.
حوله مخصوصش / پرهایی که از دمش موقع پرریزی مونده بود. روی آیینه/دوش/ روی در اتاقا/ میز کامپیوتر. قفسش که تو انباریه/ عکساش/ فیلماش/ شیرینکاریاش/ صداهای ضبط شدش/ مجید مجید بیا گفتنش
حالا هم که باغچه که دخملی تو دلش خوابیده
مرضیه- مدیر گفتگوی لاک پشتی

مگه بدون جفت هم تخم میتونن بذارن؟ یه حیوونه خونگی رو از دست دادن خیلی ناراحت کنندس. بوگی، لاکی کوچولوی منم یهو مریض شد و مرد.

سنجد خیلی خوشبخت بود که مامانی به مهربونیه شما داشته و اطمینان داشته باش خوشحال از این دنیا رفته.
برای اینکه زیاد بهش فک نکنی یه حیوونه دیگه رو به سرپرستی بگیر. حیوونای دیگه ای هم هستن که به ما و محبتمون نیاز دارن.
مونا- مدیر گفتگوی لاک پشتی
بله مونا خانوم بدون جفت اگه پرنده مست شه تخم میذاره
milad 22- کاربر متوسط لاک پشتی
صفحه 10 از 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10