گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی

+41
White Tiger
آرین
abtin3
samira
پریسا
Mr.Mizuyama
rira
bijanreza
setareh
snake_eater
Mil@d
سارا س
niloofar20
Dr. Iman Memarian
الهام
Ronia
SoSiS JooN
amir hosein
samir
MohammadRN
eti64
honey
Nima_mtg
farzadprogram
Sahra
محمد
spider
فرهاد
ایران دوست
kim-kim
hengameh
Foad
mahshid_laki
Farshad.roger
hadi1981
ghazaleh
پیام
Innocent
apb
masi
bluemoon
45 مشترك

صفحه 5 از 25 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  الصفحة التالية

جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی - صفحة 5 Empty رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 08:39

یعنی من رسما یه اتفاقی برام افتاده!! :>#(: شرمنده پیام جان! این دو تا سوتی خدا سومیشو بخیر بگذرونه!

هلند میبره 2 تا گل میزنه...امیدوارم

ژاپن هم میبره با 1 گل...

ایتالیا بایددددد ببره :;;>: قهرمان
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی - صفحة 5 Empty رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 09:17

هشتمین ديدار جام جهاني 2010 (گروه E)

هلند 2 - 0 دانمارک

نتيجه نهايي

زننده گلها: S. Poulsen(گل به خودی) - D. Kuyt

بازي بعدي : ژاپن - کامرون - ساعت 18:30
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 09:20

دشمنت شرمنده هنگامه جان! تبریک! رز پیشبینی اولت که درست از کار در اومد!
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 10:02

خوب شد هلند برد...البته من دلم برای بازیاش که تو EURO2000 بازی میکرد تنگ شده الان شبیه همه تیما بازی میکنه اونجوری شناور و حمله ای نیست ...باید گاس هیدینک رو مربی کنن اونوقت شکست دادن هلند میشه کار حضرت فیل(ره)
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 10:34

فرشاد یادت باشه که هلند بدون روبن بازی می کرد. با روبن که دیگه میترکونه عشق در نگاه اول
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 10:39

تیمی که به یک ستاره بند باشه فایده نداره پیام...این هلند اون هلند نیست!
نمیدونم بازیا قدیمش رو دیدی یا نه زمانی که ریکارد مربیش بود ادگار داویدر..پاتریک کلویورت . سیدرف و....بودند قشنگترین فوتبال رو بازی میکردن. الان اصلا حمله نمیکنه شبیه تیمای دیگه شده
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 10:46

ژاپن 1 - 0 کامرون ----- تا پایان نیمه اول
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 10:48

فرشاد اون موقع که پاتریک کلایورت (که زمانی که بچه بودم محبوبترین بازیکنه من بود) تو هلند بود هلند واقعا حریف نداشت. باهات موافقم. اون نسل طلایی هلند بود که تموم شد.
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 11:04

میبینم که تا حالا پیش بینی ژاپنم هم درست از آب دراومده خیلی خوشحال

نه یه چیزیم میشه ها متفکر:

نسل طلاییه هلند... اما نمیدونم چرا از بچگیم هلند همیشه واسه من خیلی عزیز بود تو فوتبال... همیشه جزو تیم هاییه که عاشقشونم :;;>:
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 11:22

هنگامه خانم خوبهخیلی خوشحال برین تو سایت پیش بینی.پیش بینی کنین فکر کنم جایره ای چیزی باشه
هلند خیلی دلنواز بازی بازی میکنه همیشه البته امروز نه"d امیدوارم برگرده به همون حالت
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 12:41

نهمین ديدار جام جهاني 2010 (گروه E)

ژاپن 1 - 0 کامرون

نتيجه نهايي

زننده گل: K. Honda

بازي بعدي : ایتالیا - پاراگوئه - ساعت 23
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 12:47

چه میکنن این آسیایی ها!!!!!!!!!! عشق در نگاه اول من واقعا موندم با وجود تیم هایی مثل کره و ژاپن، ایران حرفی واسه گفتن داره تو آسیا ؟!؟!؟!؟!
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی - صفحة 5 Empty نحوه تشویق در جام جهانی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 13:31

نحوه تشویق هواداران افریقایی در زمان های مختلف بازی...از چپ به راست:
زمان حمله-دفاع-گل تیم موافق-گل تیم مخالف-برد تیم موافق-برد تیم مخالف-نوازش سرود ملی-بین نیمه- مصذومیت بازیکن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خداوکیلی بیچارمون کردن با این صدای زنبورشون
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 6/14/2010, 13:44

این که خوبه عرب ها چی که زمینه فوتبالو با کنسرت اشتباه میگیرن lol!
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 6/14/2010, 13:55

خیلی جالب بود فرشاد عزیز

من که اصلا نگاه نمیکنم
اما فقط صدای ممتد زنبور تو گوشمه.

مریضند؟ D\'oh
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 14:11

دومین پیش بینیم هم درست از آب دراومد!!!!!!!!!!!! فرشاد جان فکر کنم جدا باید برم تو سایت پیش بینی خیلی خوشحال
شدیدا منتظر بازیه ایتالیام... 2 تا رو میزنه حتما...امیدوارم کلـــــــــــــــــــــی :;;>:
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 14:14

خیلی خوشحال آمیدوارم این یکی رو اشتباه بگین.....
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Farshad.roger 6/14/2010, 14:15

صحرا خانم وسیله سنتیشونه خیلی خوشحال. اعصاب بازیکنان و بیننده رو خرد میکنه بازیکنا هم اعتراض دادن اما ظاهرا قبول نکردن
Farshad.roger
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 14:17

نـــــــــــــــــــــــــــــه نمیخواممممم من طرفدار ایتالیام!!!!!!!!!!!!!!! :[-o<:

اگه ببازه همش تقصیر شماست!
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 14:28

تو نت خوندم خیلی ها اعتراض کردن مخصوصا دروازبان ها..اما گوششون بدهکار نیست انگار!
اما خیلی صدای وحشتناکی داره جدا...
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Foad 6/14/2010, 14:48

این مشکل افراد دیگری هم در سراسر جهان بوده است و براش راه حل هایی هم نوشته اند :

چگونه از شر صدای وو-وو-زلا راحت شویم؟

مدت‌ها منتظر مانده‌اید تا جام جهانی شروع شود و بازی تیم‌های مورد علاقه خودتان را دنبال کنید. کیفیت بازی‌ها بد نیست، سیستم فیلمبرداری بازی‌ها هم پیشرفته‌تر از هر وقت دیگری است، اما تنها مشکل عمده این بازی‌ها به اعتقاد من و به احتمال زیاد خیلی‌های دیگر صدای آزادهنده این شیپورهای خاص تماشگران آفریقای جنوبی یعنی Vuvuzela است.

با جستجویی در اینترنت مشخص می‌شود که خیلی‌ها شاکی شده‌اند، طوری که در فیس بوک یک جمعیت ۸۰ هزار نفری خواستار ممنوع شدن وو-وو-زلا شده‌اند. آنها شاکی هستند که این صدای آزاردهنده باعث می‌شود که صدای تشویق تماشاگران و هیجانشان را موقع صحنه‌های حساس یا لحظات به ثمر رسیدن گل نشنوند و به جای آن یک صدای یکنواخت را تحمل کنند.

شبکه‌های تلویزیونی می‌گویند که وو-وو-زلا صدای گزارشگرهای حاضر در محل بازی‌ها را محو می‌کند. لیونل مسی -ستاره تیم آرژانتین- معتقد است که این صدا باعث می‌شود که بازیکنان تیم‌ها نتوانند به راحتی با هم ارتباط صوتی برقرار کنند و کریستیانو رونالدو هم گفته است که صدای وو-وو-زلا تمرکز تیم را کم می‌کند.

من نمی‌دانم بالاخره چه زمانی فیفا این وسیله آزاردهنده را ممنوع خواهد کرد، به همین خاطر و برای اینکه گوش‌هایم را دوست دارم و اصلا علاقه ندارم سردرد بگیرم، جستجویی کردم تا ببینم کسی چاره‌ و راه حالی برای خلاص شدن از دست صدای وو-وو-زلا پیدا کرده است یا نه.راه حل نخست: به تنظیمات تلویزیون خود بروید و از اکولایزر، صدای ۳۰۰ هرتز را پیدا کنید و شدتش را پیین بیاورید. با این کار، شما فقط اندکی از شدت صدای وو-وو-زلا را کم می‌کنید.
راه حل بعدی خرید فیلتر مخصوص وو-وو-زلا است. این وسیله ۲٫۹۵ دلاری، با ایجاد صدایی با همان دامنه وو-وو-زلا، اما با فاز مخالف، صدای این ساز ناکوک را حذف می‌کند.
یک آقای آلمانی هم در اینجا توضیحاتی
در مورد یک شیوه دیگر داده است، اما من با استفاده از مترجم گوگل نتوانستم چیزی از این راهنما سردربیاورم!

اما کار بسیار ساده‌تر این است که که یک قطعه MP3 مخصوص حذف صدای وو-وو-زلا دانلود کنید و حین پخش مسابقه فوتبال با یک وسیله مثلا پی‌سی، لپ‌تاپ، گوشی موبایل یا پخش‌کننده MP3، که در نزدیکی تلویزیون شماست، این قطعه را پخش کنید. توجه کنید که شدت صدای این MP3 را باید به اندازه صدای تلویزیون بالا ببرید.

خودم در حال دنلود این فایل ۸۲ مگی هستم، تا فردا شب تستش کنم، ببینم واقعا از شدت مشکل کم می‌کند یا نه. شما هم وقتی تست کردید، برایم کامنت بگذارید، بنویسید، توانستید مشکل را حل کنید یا نه!

راه حل بعدی این است که از صدا و سیما بخواهیم فیلتر صوتی مخصوص را تهیه کند و صدای استادیوم را بعد از پردازش با این فیلتر برایمان پخش کند و یا اصلا به سبک و سیاق سابق، یک قطعه صوتی نامربوط را به جای صدای اصلی استادیوم برایمان بگذارد!
Foad
Foad
حامی حیوانات لاک پشتی
حامی حیوانات لاک پشتی

پست من طرف hengameh 6/14/2010, 15:11

اینهمه ایتالیا مثلا فشار آورد...پاراگوئه گل زد!!!!!!!!!!!!!!!
ای امان از این ایتالیایی ها....

دقیقه 40

پاراگوئه 1
ایتالیا 0

همیشه از قدیم گفتن...تیمی که گل نزنه گل میخوره و این بلاییه که همیشه سر ایتالیا میاد...
hengameh
hengameh
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 15:19

ایتالیا 0 - 1 پاراگوئه ----- تا پایان نیمه اول
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف پیام 6/14/2010, 15:19

دلم داره واسه ایتالیا میسوزه... گریه جای پیرلو خیلی خالیه.
پیام
پیام
کاربر فعال لاک پشتی
کاربر فعال لاک پشتی

پست من طرف spider 6/14/2010, 15:24

جای نستا هم همینطور!
ایتالیا امسال سوراخه!

پیرلو چرا شرکت نکرده؟ مصدومه؟
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

صفحه 5 از 25 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة