جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
صفحه 1 از 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
bluemoon- کاربر تازه وارد لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
- تشکر : 8
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
Innocent- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 162
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
مسئولان برگزار کننده جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي يک پلنگ را به عنوان نماد رسمي اين رقابتها انتخاب کردهاند. پلنگ جوان در زبان محلي آفريقايي "زاکومي" نام دارد که "زا" در ريشه لغت بومي به معناي آفريقاي جنوبي و "کومي" نماد عدد 10 به زبانهاي مختلف آفريقايي است که بيانگر سال 2010 ميباشد معني ديگر زاکومي" به اينجا بياييد" ميباشد که استقبال آفريقا از ميزباني جام جهاني فوتبال 2010 را ميرساند. زاکومي نماد جواني فعال باهوش، بلند پرواز و اجتماعي است که موهاي سبز رنگي هم در نماد بازيها دارد.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
اين اسامي عبارتند از:
1/ لوتار ماتئوس از المان طي سالهاي هزار و نهصد و هشتاد و دو تا هزار و نهصد و نود و هشت ميلادي در بيست و پنج مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
2/ پائولو مالديني از ايتاليا طي سال هزار و نهصد و نود تا دو هزارو دوي ميلادي در بيست و سه مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
3/ اووه سيلر از المان طي سالهاي هزارو نهصدو پنجاه و هشت تا هزار و نهصد و هفتاد ميلادي در بيست و يک مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
4/ولاديسلاو ازمودا از لهستان طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و چهار تا هزار ونهصد و هشتاد و شش ميلادي در بيست و يک مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
5/ديه گو مارادونا از آرژانتين طي سالهاي هزارو نهصد و هشتاد و دو تا هزارو نهصد و نود و چهار ميلادي در بيست و يک مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
6/ گرزه گورز لاتو از لهستان طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و چهار تا هزار ونهصد و هشتاد و دو در بيست مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
7/ کافو از برزيل طي سالهاي هزارو نهصد و نودو چهار تا دو هزار و شش ميلادي در بيست مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
8/ ولفگانگ اورات از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد و شصت و شش تا هزارو نهصد و هفتاد و چهار ميلادي در نوزده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
9/ برتي فوکس از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد وهفتاد تا هزارو نهصد و هفتادو هشت ميلادي در نوزده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
10/ کارل هاينتز رومنيگه از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و هشت تا هزارو نهصد و هشتادو شش ميلادي در نوزده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
11/ رونالدو از برزيل طي سالهاي هزارو نهصد و نود و هشت تا دو هزار و شش ميلادي در نوزده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
12/ فرانس بکن باوئر از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد و شصت و شش تا هزارو نهصد و هفتاد و چهار ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
13/ سپ ماير از آلمان طي سالهاي هزارو نهصدو هفتاد تا هزار ونهصدو هفتاد و هشت ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
14/ ماريو کمپس از آرژانتين طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و چهار تا هزارو نهصد وهشتاد و دوي ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
15/ آنتونيو کابريني از ايتاليا طي سالهاي هزار و نهصد و هفتادو هشت تا هزارو نهصد و هشتاد و شش ميلادي در هجده مسابقه از جام جهاني فوتبال حضور داشته است.
16/ جياتانو چيارا از ايتاليا طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و هشت تا هزارو نهصد و هشتاد و شش ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
17/ پير ليتبارسکي از آلمان طي سالهاي هزار و نهصد و هشتاد و دو تا هزارو نهصدو نود ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
18/ توماس برتولد از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد وهشتاد و شش تا هزارو نهصد و نوود چهار ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
19/ کلوديو تافارل از برزيل طي سالهاي هزار ونهصد و نود تا هزارو نهصد و نود و هشت ميلادي در هجده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
20/ کارلوس دونگا از برزيل طي سالهاي دو هزارو نهصد و نود تا هزارو نهصد و نودو هشت ميلادي در هفده مسابقه مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
21/ کارل هاينز اشنيلينگر از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد و پنجاه و هشت تا هزارو نهصد و هفتاد ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
22/ دينو زوف از ايتاليا طي سالهاي هزارو نهصد و هفتاد و چهار تا هزارو نهصد و هشتاد و دو ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
23/ پيتر شيلتون از انگليس طي سالهاي هزارو نهصد و هشتاد و دو تا هزار نهصد و نود ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
24/ يورگن کلينزمن از آلمان طي سالهاي هزارو نهصد و نود تا هزارو نهصد و نود وهشت ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
25/ انزو شيفو از بلژيک طي سالهاي هزارو نهصد و هشتاد و شش تا هزارو نهصد و نود وهشت ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
26/ روبرتو کارلوس از برزيل طي سالهاي هزارو نهصد و نودو هشت تا دو هزارو شش در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني فوتبال حضور داشته است.
27/ فابين بارتز از فرانسه طي سالهاي هزار و نهصد و نود وهشت تا دو هزارو شش ميلادي در هفده مسابقه در چارچوب جام جهاني حضور داشته است.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
جام جهاني فوتبال بدون شک رويدادي مهم براي رقم خوردن خاطراتي بزرگ و پايدار است با اين حال شماري از کشورهاي صاحب نام در فوتبال و بازيکنان بزرگ بين المللي، تابستان امسال در افتتاحيه مسابقات جام جهاني افريقاي جنوبي غايب خواهند بود.
مدعيان معمول کسب جام جهاني يعني برزيل، آلمان ،ايتاليا و هلند امسال نگران رويارويي با تيم هاي نظير روسيه تيم چهارم يورو دو هزارو هشت، ترکيه تيم سوم جام جهاني دو هزارو دو، سوئد،کرواسي ، بوسني هرزگوين ،ايرلند، و دو ميزبان يورو دو هزارو دوازده يعني اوکراين و لهستان نخواهند بود.
تيمهاي قدرتمندي از قاره افريقا نيز ديگر غايبان جام جهاني اند که مي توان از جمع آنها به مصر قهرمان جام ملتهاي افريقا، سنگال، توگو و مالي اشاره کرد.
البته در تيم ملي اين کشورهاي غايب از جام جهاني، برخي از بهترين بازيکنان جهان حضور دارند که به جاي درخشيدن در زمين مسابقه بايد جام جهاني را از تلويزيون تماشا کنند. همزمان طرفداران فوتبال نيز از تماشاي عملکرد اين بازيکنان در زمين فوتبال محروم خواهند شد.
با نگاه کردن به فهرست کشورهايي که از صعود به جام جهاني بازمانده اند مي توان بسادگي يک تيم بيست و سه نفره از ستارگان را که هدايت آن آرزوي هر مربي در چارچوب جام جهاني است،تهيه کرد.
فهرست برخي از اين بازيکنان غايب به شرح زير است:
دروازه بان:
پيتر چک، از کشور جمهوري چک و باشگاه چلسي
پيتر چک از سال دو هزارو چهار ميلادي که از تيم رن فرانسه به چلسي آمده است همواره از ستونهاي اين تيم باشگاهي انگليس بوده است.
مدافعان:
دريو سرنا، از کشور کرواسي، باشگاه شاختار دونتيسک،
توماس فرمالن از کشور بلژيک ، باشگاه آرسنال
کريستين چيوو از کشور روماني باشگاه اينترميلان
يوري ژيرکوف از کشور روسيه باشگاه چلسي
سرنا که تيمش در سال دو هزارو نه ميلادي قهرمان يوفا شده است، يک بازيکن قدرتمند در ضربات آزاد است. فرمالن نيز به عنوان مدافع شم گلزني خوبي دارد و چيوو نيز در تيم اينترميلان به همراه ژوزه مورينيو جام قهرمانان اروپا به خانه برده است. ژيرکوف نيز يک بازيکن با تکنيک است و سانترهايش از سمت چپ بسيار عالي است.
بازيکنان مياني:
سيدو کيتا از تيم مالي باشگاه بارسلونا، اندري ارشاوين از کشور روسيه باشگاه ارسنال، ميرالم پيانيچ از بوسني هرزگوين از باشگاه المپيک ليون
کيتا پس از مسي از ستونهاي اصلي تيم بارسلونا به شمار مي رود . آرشاوين نيز بدون شک يکياز ستاره هاي روسيه در يورو دو هزارو هشت بود و از بازيکنان کليدي باشکاه آرسنال به شمار مي رود. پيانيچ نيز براي تيم ليون در ليگ قهرمانان اروپا طوفان به پا کرد. اين بازيکن بيست ساله با گلي که در مقابل رئال مادريد به ثمر رساند موجبات حذف رئال از ليگ قهرمانان را فراهم کرد.
مهاجمان:
کريگ بلامي مهاجم ولزي باشگاه منچستر سيتي، زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدي باشگاه بارسلونا ، ايويکا اوليوچ از کرواسي و باشگاه بايرن مونيخ.
بلامي در رابطه با مربيان مشکل دارد با اين حال به خوبي گل مي زند و گل مي سازد. اوليچ در مسابقه نيمه نيهايي در برابر المپيک ليون هت تريک کرد. ابراهيموويچ نيز پيش از پيوستن به بارسلون در باشگاههاي اينترميلان، يوونتوس ، و اژاکس درخشيده است.
بازيکنان ذخيره
دروازه بانان :
شي گيون ايرلندي از باشگاه منچستر سيتي، ايگور اکينفيف روسي از باشگاه زسکا مسکو
مدافعان:
يان آرن ريس از نروژ، باشگاه رم. ريچارد دان از ايرلند باشگاه استون ويلا، ديميتري چيگرينسکي از اوکراين باشگاه بارسلونا.
بازيکنان مياني:
احمد حسن، مصر، باشگاه الاهلي. استفان يووتيچ از مونته نگرو باشگاه فيورنتينا. ماروان فلاييني از بلژيک باشگاه اورتون. لوکا مودريچ، از کرواسي باشگاه تاتنهام.
مهاجمان:
امانوئل ادوبايور از توگو باشگاه منچستر سيتي. ديميتار برباتوف از بلغارستان باشگاه منچستر يونايتد. ادين دزکو از بوسني و هرزگوين باشگاه ولفسبورگ.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
بازيکنان منفور:
منفورترين بازيکن جام جهاني 2010 کريستيانو رونالدو، بازيکن تيم ملي فوتبال پرتغال، است.
بر اين اساس سه بازيکن منفور جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به شرح زير معرفي شدند:
1- کريستيانو رونالدو: ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد به دليل خودخواهي و خودپسندي به عنوان منفورترين بازيکن انتخاب شده است. اين بازيکن در دوره پيشين رقابت ها در ديدار تيم هاي پرتغال - انگلستان باعث اخراج وين روني شد.
2- جان تري: کاپيتان پيشين تيم ملي انگلستان به دليل رابطه غيراخلاقي ، يکي از بازيکنان منفور اين دوره از رقابت هاست.
3- ديديه دروگبا: ملي پوش ساحل عاج به دليل شيرجه هاي آشکارا، شبيه سازي در زمين، فريب داوران و گرفتن پنالتي عنوان سومين بازيکن منفور رقابت هاي جام جهاني را به خود اختصاص داده است.
منفورترين مربي:
مارادونا " سرمربي تيم ملي آرژانتين " که مجموعه اي از بهترين بازيکنان از جمله ليونل مسي، کارلوس ته وز، ميليتو، آگوئرو، ماسکرانو و هيگواين را در اختيار دارد، منفورترين مربي جام جهاني 2010 لقب گرفته است.
مارادونا به رفتارهاي تهاجمي و فحاشي عليه روزنامه نگاران شهره است و گل با دست متقلبانه در رقابت هاي جام جهاني 1986 در ديدار با انگلستان از خاطر هيچکس پاک نمي شود.
نوزدهمين دوره رقابتهاي فوتبال جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي 21 خرداد با ديدار تيم هاي ملي فوتبال آفريقاي جنوبي و مکزيک آغاز خواهد شد و تا 20 تير ادامه مي يابد.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
در 18 دوره گذشته جام جهاني فوتبال که از سال 1930 آغاز شد و در 15 کشور مختلف برگزار شده، در مجموع 708 مسابقه انجام و 2063 گل رد و بدل شده است.
در مجموع 77 عضو فدراسيون جهاني فوتبال، فيفا، در اين بازيها حضور داشتند که تعدادي از آنها نتواسته اند بيش از يک بار در اين مسابقات حضور داشته باشند.
پر افتخارترين تيم: برزيل با کسب 5 عنوان قهرماني در سالهاي 1958، 1962، 1970، 1994 و 2002 پرافتخارترين است. پس از آن ايتاليا با چهار عنوان قهرماني در رده دوم و آلمان با سه قهرماني در رده سوم قرار دارند.
ناکام ترين فيناليست: آلمان که در فينال جامهاي 1966، 1982، 1986 و 2002 نايب قهرمان شد.
بيشترين تعداد حضور در جام جهاني: برزيل که در هر 19 دوره جام جهاني حضور داشته است و حضورش در جام جهاني 2014 به عنوان ميزبان قطعي است. آلمان و ايتاليا هر کدام با حضور در 17 دوره در رده دوم قرار دارند.
بيشترين گل زده: برزيل با 201 گل زده در 92 مسابقه
بيشترين گل خورده: آلمان با 112 گل خورده در 92 مسابقه
بيشترين برد: برزيل 64 با برد
بيشترين باخت: مکزيک با 22 باخت
کمترين گل زده يک تيم: زئير (جمهوري دموکراتيک کنگو فعلي) هند شرقي هلند ( اندونزي فعلي)، کانادا، ترينيداد و توباگو، چين و يونان بدون گل زده.
بهترين خط حمله: مجارستان با 87 گل زده در 32 بازي. ( متوسط 2.7 در هر بازي)
بدترين خط دفاع: زئير و هائيتي با 14 گل خورده در 3 بازي (متوسط 4.7 در هر بازي)
بالاترين تفاضل گل: برزيل 117+
پائين ترين تفاضل: مکزيک 34 -
بهترين گلزن در دور نهايي: ژوست فانتين فرانسوي که در جام 1958، 13 گل به ثمر رساند. اين عنوان به رونالدوي برزيلي نيز مي تواند داده شود که با 15 گل زده، در سه جام بيشترين گل را به ثمر رسانده است. پيش از او گرد مولر آلماني با 14 گل زده در دو جام رکورددار بود.
بهترين گلزن در دور انتخابي: علي دايي از ايران با 35 گل زده.
بهترين گلزن در يک بازي: اولگ سالنکو ار روسيه که در بازي مقابل کامرون در مرحله مقدماتي جام 1994 5 گل از 6 گل تيمش را به ثمر رساند. اوزه بيو از پرتغال (جام 1966) و اميليو بوتراگوئنو از اسپانيا (جام 1986) هر کدام با 4 گل زده در يک مسابقه در رده دوم قرار دارند.
پر گل ترين جام: 1998 فرانسه - 171 گل در 64 مسابقه.
کم گل ترين جام: 1930 اوروگوئه و 1934ايتاليا - 70 گل در 18 و 17 مسابقه.
متوسط بيشترين تعداد گل: 5.38 گل در هر بازي در جام سوئيس 1954
متوسط کمترين تعداد گل: 2.21 در هر بازي در جام ايتاليا 1990
پرگل ترين بازي: 12 گل. ديدار دو تيم اتريش و سوئيس در جام 1954 سوئيس که با نتيجه 7 بر 5 به سود اتريش خاتمه يافت.
پله در سه جام 1954، 1964 و 1970 با تيم ملي برزيل قهرمان شد
بيشترين اختلاف گل: 9 گل. ديدار يوگسلاوي و زئير (جمهوري دکومراتيک کنگو) 9 بر صفر به سود يوگسلاوي در جام 1974 و ديدار مجارستان و السالوادور در جام 1982 که با نتيجه 10 بر يک به سود مجارستان تمام شد.
پرگل ترين مسابقه فينال: ديدار دو تيم برزيل و سوئد در جام 1958 که با نتيجه 5 بر 2 به سود برزيل پايان يافت.
کم گل ترين مسابقه فينال: ديدار تيمهاي برزيل و ايتاليا در جام 1994 که در پايان وقت قانوني و وقت اضافي بدون گل پايان يافت. نتيجه اين بازي در ضربات پنالتي 3 بر 2 به سود برزيل بود.
سريعترين گل: گل هاکان شوکور، مهاجم ترکيه به کره جنوبي در جريان ديدار رده بندي جام 2002. اين گل در ثانيه يازدهم بازي به ثمر رسيد.
بيشترين تعداد تيمها در بازيهاي انتخابي: 198 تيم عضو فيفا براي ورود به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي در مرحله انتخابي حضور داشتند.
خشن ترين دوره: 28 کارت قرمز و 345 کارت زرد در جام 2006.
خشن ترين بازي: ديدار هلند و پرتغال در جام 2006 با 4 اخراجي و 16 اخطاري.
کمترين کارت قرمز: 1970 مکزيک که هيچ بازيکني اخراج نشد.
پرحضور ترين بازيکن: لوتار ماتئوس (آلمان) با حضور در پنج دوره و 25 مسابقه.
پر افتخارترين بازيکن: پله که در سه جام 1954، 1964 و 1970 با تيم ملي برزيل قهرمان شد.
پرافتخارترين مربي: ويتوريو پوتسو، مربي تيم ملي ايتاليا که دوبار در سالهاي 1934 و 1938 ايتاليا را به قهرماني رساند.
پرافتخارين بازيکن - مربي: ماريو زاگالو در سال 1958 و 1964 به عنوان بازيکن و در سال 1970 به عنوان مربي برزيل برنده چام جهاني شد. فرانتس بکن باوئر هم در سال 1974 به عنوان کاپيتان و در سال 1990 به عنوان مربي همراه تيم آلمان قهرمان جام جهاني شد.
امسال دونگا مربي برزيل و مارادونا مربي آرژانتين اين شانس را دارند که نامشان به اين فهرست اضافه شود.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
apb- کاربر باتجربه لاک پشتی
- تشکر : 8
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
آخرین بار که قهرمان شدن من فقط 5،6 سال داشتم..
hadi1981- مدیر گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 49
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
masi- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
امروزه محبوبيت فوتبال بحدي افزايش يافته که همه افراد، چه در کوچه پس کوچه هاي خاکي و چه در مدرن ترين و مجهزترين ورزشگاه هاي جهان براي آن سر و دست مي شکنند. آنهايي هم که هرگز پا به توپ نشده اند، پاي تلويزيون ها يا در جايگاه تماشاگران ميخکوب مي شوند تا تلاش بي وقفه 22 بازيکن را براي رسيدن به يک توپ گرد و گل کردن آن را ببينند.
در اين ميان گروهي هم با سرمايه گذاري هاي کلان خود تا مي توانند براي ارضاي حس فوتبالي خود پول خرج مي کنند تا يا باشگاه و بهترين بازيکنان جهان را بخرند و يا بهترين امکانات را براي آنها فراهم کنند.
اهميت رقابت هاي فوتبال در دنياي امروز بحدي است که سران سياسي جهان، ديدارهاي خود را به تعويق مياندازند، ساعت کار پارلمان کشورها تغيير ميکند، تلويزيونهاي بزرگ در ميادين و خيابانها و حتي زندانها نصب ميشود و همه و همه به صفحه جعبه جادويي چشم ميدوزند.
در زير به 22 مطلب خواندي در مورد اين ورزش که همه دنيا را فرا گرفته و سيطره خود را بر سراسر جهان گسترانيده، اشاره شده است:
- 1در اولين مسابقه بينالمللي فوتبال که ميان اسکاتلند و انگليس در سال 1872انجام شد، بازيکنان از "نيکر بوکرز" (شلوارک گشاد که سر زانو جمع ميشود) و کلاه به عنوان لباس فرم استفاده کردند. کلاه بخشي از لباس ويژه فوتبال بود که در قرن بيستم هم هنوز استفاده ميشد.
- 2هنگامي که اولين رقابتهاي باشگاهي و ملي انجام شد، توپ فوتبال کاملا گرد نبود و بيضوي شکل بود. در آن زمان مثانه خوک به شکل بالون باد شده و بعد از بستن منفذ انتهاي آن، درون يک پوشش چرمي قرار ميگرفت که بيشتر به تخم مرغ شبيه بود. کشف کائوچوي هندي (ماده اوليه تهيه لاستيک) در دهه 1860به کروي تر شدن شکل توپ فوتبال کمک کرد.
- 3توپهاي قديمي در آب و هواي باراني و مرطوب وزن بيشتري پيدا مي کردند اما واقعيت اين است که از توپهاي امروزي سبکتر بودند. در سال 1889 پوشش کروي توپ بين 340تا 425گرم وزن داشت در حالي که در سال 1937وزن توپ ها به 397تا 454گرم افزايش يافت.
- 4قوانين اتحاديه فوتبال در سال 1863هيچ منعي در مورد ارتفاع عبور توپ از درون دروازه قايل نشده بود. در مسابقات فعلي راگبي نيز، گل در صورتي که از بين دو تيرک دروازه عبور کند قبول است و محدوديت ارتفاع ندارد اما در طول اولين رقابتهاي بينالمللي فوتبال از يک رشته نوار براي مشخص کردن حدود بالاي دروازه استفاده شد و سپس از سال 1875ميله افقي جايگزين آن شد.
- 5فوتبال گروهي به عنوان ريشه مسابقات مدرن و امروزي، در حدود قرن دوازدهم در انگليس فراگير شد و چنان محبوبيتي يافت که شاهان و ملکههاي متعدد با فرمان ملوکانه، براي محدود و ممنوع کردن آن تلاش کردند.
6 - فوتبال چنان مسابقه خشن و پر زد و خوردي بود که حريفان ميتوانستند با هر وسيله ديگري، توپ را به آن سوي زمين برسانند. گفته مي شود شاه "هنري هشتم" يکي از بازيکنان خبره فوتبال بوده است.
7 - برخلاف برخي تصورات، فوتبال در دوران اوليه پيدايش آن متعلق به اقشار خاص و بالاي جامعه بود. بخش اعظم قانون مسابقات توسط دانش آموزان مدارس عمومي و دانشجويان تدوين شد.
8 - اولين نشست سران اتحاديه فوتبال در روز 26اکتبر سال 1863در لندن برگزار شد اما 12شرکت کننده در اين نشست به توافق کلي نرسيدند. يک باشگاه با اعتراض به حذف ضربه زير زانو در قوانين اوليه، از گروه خارج شد.
9 - تاکتيکهاي اوليه فوتبال به راگبي امروزي شباهت داشت. تيمها در نوک حمله متراکم بودند و به خاطر فرار از قانون آفسايد که بازيکنان پيش تاخته را از لمس توپ منع ميکرد، حمله اغلب به صورت تجمع بازيکنان دور توپ و حرکت گروه براي رساندن آن به دروازه انجام ميشد.
10 - داور و پنالتي جايي در قوانين اوليه نداشتند چون فرض بر اين بود که يک آقاي متشخص هرگز خطا نميکند. در حقيقت فنون مباحثه تقريبا به اندازه مهارت کار با توپ در آن دوران اهميت داشت چون بازيکنان مي توانستند اعتراض خود را نخست به کاپيتان تيم و سپس به ناظر منتقل کنند.
11 - ناظراني که هميشه مرجع حکميت بودند سرانجام جايگاهي در زمين مسابقه يافتند و در سال 1891پست داور نيز به فوتبال افزوده شد.
12 - افزوده شدن پنالتي به قانون مسابقات تا قرن بيستم طول کشيد. در دهههاي قبل، ضربه پنالتي که "ضربه مرگ" ناميده ميشد، ميتوانست از هر نقطهاي روي خط فاصله 12ياردي تا دروازه زده شود.
13 - کلمه Soccerاساسا متعلق به ايالات متحده آمريکا نيست اما اصطلاحي بود که طي قرن نوزدهم در مدارس عمومي و توسط دانشجويان دانشگاه بويژه در آکسفورد استفاده ميشد و شکل کوتاه شده Association Footballبود.
14 - بسياري از اصطلاحات فوتبال ريشه نظامي دارند مثل: دفاع، خط دفاع، آفسايد، جناح، مهاجم، حمله و غيره.
15 - قوانين مصوب سال 1863توسط اتحاديه فوتبال، استفاده از دست را مجاز دانسته بود البته بازيکن نميتوانست توپي را که روي زمين است با دست لمس کند اما ميتوانست توپ هوايي را کنترل کرده و يک ضربه آزاد بزند، بازيکنان حريف هم مجاز نبودند خطا کنند.
16 - در آن دوران بازيکناني مثل "ديويد بکام" و "روبرتو کارلوسي" وجود نداشت چون تا قبل از سال 1927گل زدن از روي ضربههاي آزاد و مستقيم قانوني نبود.
17 - تا قبل از سال 1912دروازه بانان ميتوانستند توپ را در نيمه خود، در داخل يا خارج از دروازه با دست لمس کنند.
18 - چراغهاي راهنمايي خيابان "کنسينگتونهاي استريت" لندن، الهام بخش استفاده از کارت قرمز و زرد در مسابقات امروزي بودند.
"کن آستون" داور انگليسي که بعدا رييس کميته داوران فيفا شد، هنگام رانندگي در مرکز شهر لندن به راه هاي مناسبي براي هشدار دادن يا اخراج بازيکنان فکر ميکرد که تبديل چراغ سبز به زرد و سپس قرمز در ذهنش جرقه زد.
19 - تا قبل از سال 1913اگر ضربه کرنر به سود يک تيم اعلام ميشد، به جاي ارسال آن از گوشه راست يا چپ زمين يا ارسال يک پاس کوتاه، ممکن بود يک بازيکن تمام زمين را به تنهايي دريبل بزند. قوانين وقتي عوض شد که چندين بازيکن براي گشودن دروازه به توپ حمله ميکردند.
20 - تکل زدن هميشه بخشي از فوتبال بوده و فقط مختص سال هاي اخير نيست اما استفاده از ساق بند يا محافظ، نخستين بار در قوانين سال 1874مجاز دانسته شد. ساق بندها پيش از اين ويژه بازي کريکت بود.
21 - دروازه بان مجاز نبود صبح روز شنبه در کمد لباسش را باز کرده و هر رنگي را که ميل داشت انتخاب کند. از سال 1909سه رنگ آبي لاجوردي، سفيد يا قرمز مايل به نارنجي براي دروازه بانان تعيين شد و از سال 1921به بعد اگر دروازه باني ميتوانست شماره يک تيم ملي کشورش باشد، پيراهن طلايي ميپوشيد.
22 - تا حدود يک قرن قبل داور بايد با شلوار سياه، ژاکت و کراوات در زمين مسابقه ميدويد و قضاوت ميکرد.
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
شعار تيمهاي حاضر در جام جهاني يکي از مسائلي است که بسيار مورد توجه قرار ميگيرد چرا که به نوعي نمايانگر سنت و فرهنگ يک کشور است. انتخاب شعار نشان دهنده ذوق و سليقه مسوولان يک کشور است. در اين بين تعدادي از کشورها با عباراتي ساده و کوتاه بخوبي بار فرهنگي غني کشورشان را به رخ همگان کشيدهاند و بعضي کشورها هم تنها به ذکر کلمات ياوه و بيمعنا پرداختهاند.
در ادامه شعار کشورهاي حاضر در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و تفسير کوتاهي از آن آمده است.
* الجزاير: ستارهها و هلال ماه يک هدف دارند، پيروزي
تفسير: شعار خوبي به نظر ميرسد. علاوه بر اينکه منطبق با فرهنگ و دين رسمي کشور الجزاير است که محرک خوبي هم براي موفقيت در جام جهاني به حساب ميآيد.
* شيلي: قرمز رنگ خوبي است که در قلب ما ميتپد. شيلي قهرمان است.
تفسير: شعاري بسيار عالي و تاثيرگذار است. پرشور، احساساتي و خوشبينانه
* غنا: اميد قاره آفريقا
تفسير: ساده، واضح و گويا
* هندوراس: يک کشور، يک احساس، پنج ستارهها در قلب ما هستند.
تفسير: شعاري خوب و احساسي توام با الهام از پرچم کشور
* ژاپن: سامورايي هرگز نميميرد. پيروزي از آن ماست.
تفسير: شعار تکان دهندهاي است. ميتوان با يک بار شنيدن آن ژاپني شد!
* پاراگوئه: شيرهاي گوراني در آفريقاي جنوبي غرش خواهند کرد، روح گوراني در کالبد پاراگوئه جاري است.
تفسير: شعار بسيار واضح است. نيازي به توضيح نيست.
* ساحل عاج: فيلها بياييد براي پيروزي بجنگيم
تفسير: تا حدي توهينآميز است اما اگر آن را به حساب ترجمه بگذاريم شعار خوبي است.
* انگليس: با غرور و افتخار بازي کنيد مثل هميشه
تفسير: اميدوارانه و مغرورانه و البته تا حدي اغراقآميز اما شعار قابل قبولي است.
* فرانسه: همه با هم به اميد رويايي ديگر در آبيها
تفسير: اين شعار تا حدي کليشهاي و ايده خاصي ندارد.
* مکزيک: زمان آن است که تيم تازهاي قهرمان شود.
تفسير: ايده بسيار جالبي است اما اختصاص به مکزيک ندارد بسياري از تيمها تاکنون قهرمان نشدهاند.
* پرتغال: يک رويا، يک هدف... پرتغال قهرمان
تفسير: چيز جديدي نيست تنها نکته قافيهدار بودن شعار در زبان انگليسي است که با ترجمه به زبانهاي ديگر اين مزيت هم از بين ميرود.
* صربستان: با قلبتان بازي کنيد با لبخند پيش برويد
تفسير: تلفيق جالبي از قلب و دهان است اما بار فرهنگي ندارد.
* اسلواکي: مستطيل سبز را به لرزه درآور، اي اسلواکي
تفسير: شعاري حماسي و تحريک کننده است اما تکان دادن زمين چه معنايي ميتواند داشته باشد؟
* کامرون: شيرهاي رام شدني بازگشتند
تفسير: يادآور خاطرات خوش کامرونيهاست اما معلوم نميکند از کجا برگشتهاند
* آرژانتين: آخرين قدم و افتخار
تفسير: پيشبيني ميشد شعار مسخرهاي انتخاب کنند کوتاه بودن شعار هميشه خوب نيست در اين صورت شعار بدون کلمه از هر چيزي کوتاهتر است!
* ايتاليا: سرفراز در آسمانهاي آفريقا
تفسير: شايد براي جام جهاني 1930 مناسب باشد هر هوادار فوتبال حداقل صد بار اين عبارت را شنيده است.
* نيجريه: با عقابهاي استثنايي و هواداران استثنايي متحد به ميدان خواهيم رفت.
تفسير: اگر اندکي ادامه پيدا ميکرد تبديل به يک رمان ميشد!
* اسلووني: با يازده مرد شجاع تا آخرين مرحله
تفسير: در بازيکنان ايجاد انگيزه ميکند اما چندان تکان دهنده نيست
* اسپانيا: اميد مسير ما و پيروزي تقدير ماست
تفسير: يادآور يکي از ديالوگهاي معروف يک فيلم قديمي اسپانيايي است پس نميتواند شعار خوبي باشد چند درصد هواداران اين فيلم را ديدهاند؟
* اروگوئه: خورشيد بر ما ميتابد. اروگوئه به پيش
تفسير: تابيدن خورشيد امتياز خاصي نيست، نه خورشيد و نه آفتاب نماد اين کشور نيست. حال اينکه اين شعار از کجا پيدا شده است، جاي سوال است.
* استراليا: جرات روياپردازي. استراليا به پيش
تفسير: با توجه به نمادهاي فرهنگي فراوان اين کشور انتظار شعار بهتري ميرفت .
* برزيل: تمام برزيل اين جاست!
تفسير: شعار جالبي است نمايانگر علاقه مردم اين کشور به فوتبال است اما اين پرسش مطرح ميشود که تمام برزيل را کجا ميخواهند جاي دهند؟
* دانمارک: فقط يک تيم دانمارکي ميخواهيم و کلي آرزو
تفسير: تا حد زيادي ملي گرايانه است، آرزو و رويا هم در اکثر شعارها به چشم ميخورد.
* آلمان: پيش به سوي جام
تفسير: اعتماد به نفس هميشگي ژرمنها را نشان ميدهد. اما خيلي تکراري است.
* يونان: يونان همه جا
تفسير: درست مانند برزيل، در ضمن حضور اندک آنها در رقابتهاي معتبر به هيچ وجه با محتواي شعار همخواني ندارد .
* کره شمالي: يک بار ديگر 1966، پيروزي از آن کره است
تفسير: يادآور اولين حضور کره شمالي در جام جهاني است اما ميتوان جور ديگري هم برداشت کرد. ما 44 سال است نتوانستهايم به جام جهاني راه پيدا کنيم!
* کره جنوبي: شعار سرخپوشان جمهوري متحد کره
تفسير: شايد تا حدي مفهوم سياسي داشته باشد اما نکته جديدي ندارد چه چيز ديگري ممکن است؟ شعار سرخپوشان: تيم ملي ايتاليا؟
* هلند: 5 ستارهها ترسي ندارند از هلند بترسيد
تفسير: تا حدي جاهطلبانه است البته از آن جا شعار نبايد اشارهاي به ساير تيمها داشته باشد شعار چندان مناسبي نيست
* سوييس: زنده باد سوييس!
تفسير: ايده طرح شعار به 4 زبان مختلف بد نيست اما مضمون شعار خيلي ساده است.
* نيوزيلند: خرگوشها به پيش
تفسير: تکراري و کماثر
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
چبر اساس جديدترين آمارها، اعضاي کادر فني و بازيکنان تيم ملي فوتبال اسپانيا (قهرمان اروپا) با دستمزدي معادل 565 ميليون يورو بالاتر از تيم هاي ملي برزيل و فرانسه درصدر گران قيمت ترين تيم حاضر در جام جهاني قرار دارند.
بر اساس اين گزارش، ارزش 32 تيم حاضر در اين دوره از رقابت هاي جام جهاني 5000 ميليون يورو است.
گروه هفتم اين مسابقه ها با حضور تيم هاي ملي فوتبال برزيل، پرتغال، ساحل عاج و کره شمالي با 1050 ميليون يورو در مکان نخست گران ترين گروه هاي هشتگانه قرار دارد.
همچنين دو تيم ملي فوتبال نيوزيلند و کره شمالي از اعضاي کنفدراسيون فوتبال آسيا با 15 ميليون يورو در انتهاي اين جدول ايستادند.
ارزش تيم ها و گروه هاي جام جهاني به شرح زير است:
* گروه اول : 725 ميليون يورو
آفريقاي جنوبي 35 ميليون يورو، مکزيک 95 ميليون يورو، اروگوئه 145 ميليون يورو و فرانسه 450 ميليون يورو
* گروه دوم : 655 ميليون يورو
آرژانتين 390 ميليون يورو، نيجريه 115 ميليون يورو، کره جنوبي 50 ميليون يورو و يونان 100 ميليون يورو
* گروه سوم : 595 ميليون يورو
انگليس 440 ميليون يورو، آمريکا 55 ميليون يورو، الجزاير 55 ميليون يورو و اسلووني 45 ميليون يورو
* گروه چهارم : 645 ميليون يورو
آلمان 305 ميليون يورو، استراليا 40 ميليون يورو، صربستان 185 ميليون يورو و غنا 115 ميليون يورو
* گروه پنجم : 575 ميليون يورو
هلند 280 ميليون يورو، دانمارک 85 ميليون يورو، ژاپن 70 ميليون يورو و کامرون 140 ميليون يورو
* گروه ششم : 575 ميليون يورو
ايتاليا 400 ميليون يورو، پاراگوئه 90 ميليون يورو، نيوزيلند 15 ميليون يورو و اسلواکي 70 ميليون يورو
* گروه هفتم : 1050 ميليون يورو
برزيل 515 ميليون يورو، کره شمالي 15 ميليون يورو، ساحل عاج 180 ميليون يورو و پرتغال 340 ميليون يورو
* گروه هشتم : 810 ميليون يورو
اسپانيا 565 ميليون يورو، سوييس 115 ميليون يورو، هندوراس 45 ميليون يورو و شيلي 85 ميليون يورو
پیام- کاربر فعال لاک پشتی
- تشکر : 3
رد: جام جهانی 2010 در افریقای جنوبی
امیدوارم هلند شبیه -2010 سال پیش بازی کنه و قهرمان شه(سیستم شناور) هرچند که شدنی نیست اما طرفدار المان و هلندم
خیلی خوبه میشه این جام رو بدون استرس و طرفدار کسی بودن نگاه کرد
دمارم در اومده از استرس سر تنیس...دلم لک زده با ارامش از چیزی لذت ببرم
Farshad.roger- دوست گفتگوی لاک پشتی
- تشکر : 0
صفحه 1 از 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
» عکس های منتخب جام جهانی 2010
» حرکت وبلاگ نویسی جهانی با موضوع آب آشامیدنی - Blog Action Day 2010 Water
» شکنجه وحشیانه خرس ها در چین و کره جنوبی
» دکتر فلاحتی خبر داد : ارزیابی ذخایر ماهیان استخوانی سواحل جنوبی دریای خزر