گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

+22
alex_pk
Sahra
honey
ایران دوست
کیمیا
kim-kim
مرضیه
پریسا
masi
spider
amir hosein
محمد
maryam.m
Salma
فرهاد
فریده
mehdix622
niloofar20
snake_eater
siamak
Ronia
الهام
26 مشترك

صفحه 4 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 4 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 01:22

الهام جان هدف از این تاپیک از بین بردن ترس از سوسکه
قراره اونقدر حرفهای سوسکی بزنیم
اونقدر عکسهای سوسکی نشون بدیم
که به کلی ترستون از سوسک بریزه

منم که بخش آموزش را به عهده دارم
درسهاتون را همینجا میگذارم
بعد هم ازتون امتحان میگیرم

درس اول
آناتومی ساده سوسک
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 4 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 01:24

درس دوم

آناتومی پای سوسک

خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 01:27

درس سوم

آثار هنری سوسکها

در حمام .....

در اتاق پذیرایی ...

خیلی خوشحال خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 01:32

صحراااااااااااااااااااااااااااا جوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن گریه
خواهش میکنم گریه تورو خدا
من کوتا اومدم
زشته چندشه قبول
فقط از کشتنش لذت نبرید D\'oh
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 01:35

امیدوارم زودتر این تاپیک بره صفحه بعد که من هردفعه مجبور نباشم با چشم بسته refresh کنم خیلی خوشحال
میخواستم برم صبحانه بخورم ناراحت D\'oh
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/27/2010, 01:37

وایییییییییی چه خوشگله تازه یه چیزیم یادم اومد صحرا جون سوسکها تمام میکروبهای محیط رو هم می خورن بخاطر همین حشرات بسیار مفیدی هستند عشق
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 03:40

ای وای چرا اینجوری شدی سلما جان ناراحت
تو رئیس انجمنی متفکر:

ما میخواهیم ترس همه از سوسکها بریزه
کمتر اونها را بکشن دیگه اشاره

ببینین چه خوشحالن

بعد ایشالا میریم سراغ مارمولک و پشه و مگس و عنکبوت و کرم خاکی و شپش و کنه و ساس و ....

منم دیگه قول میدم عکسهای خوشگل بگذارم ازشون دلتون وا بشه

مثلا این که یک آقاپسری برای دوستش روز ولنتاین هدیه داده عشق

خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 05:07

وای من که هیچ وقت رابطه خوبی با این حشره کثیف نمی تونم پیدا کنم. خیلی چندش آوره ناراحت
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 05:20

فریده جان
یعنی شمام با کفش میزنین تو سرش؟ سوال

من دارم اینهمه زحمت میکشم که باهاش مهربون باشین گریه
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 05:43

هدیه من به دوستداران و حامیان سوسک
خیلی خوشحال

هدیه ویژه من به رئیس انجمن
خیلی خوشحال

Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 06:21

صحرا خانوم منم عضویت خودمو در گروه حمایت از سوسک های چندش اور اعلام می دارم.با تشکر از استاد عالی مقام پروفسور صحرا جان در زمینه ی سوسک شناسی و جلوگیری از ترس از این موجودات منفور. خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال و مابقی دوستان عزیز و گل. خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 07:03

مهتاب جون آخه چجوری ازش خوشم بیاد؟ سوال
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 07:16

یه بار گلاب به روتون-شرمنده ام-عذر میخوام-شرمسارم-ببخشید-روم نمیشه رفتم توالتیه دو تا چشم زیبا و خمار دیدم عینهو اهو.اهو چه عرض کنم اهو رو گذاشته بود تو جیب! خیلی خوشحال خیلی خوشحال

یه چند دقیقه با کمال محبت بهش زل زدم و بعد با تمام وجود و از ته دل جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغ کشیدم!واویلا!جیغم به حدی بود که زمان و زمین لرزید مثل اینکه زلزله 8 ریشتری اومده باشه! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

خب داشتم میگفتم جیغغغغغغغغغغغغ کشیدم و گفتممم:سسسسووووووووووسسسککککککککک! ناراحت ناراحت

با این حال بازم سوسکه از رو نرفت و زل زده بود به من و با شاخک های کثیفش به من محبت می کرد! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

خلاصه پس از چند دقیقه بابام اروم اروماومد و دمپایی رو ورداشت و زد تو کلش و سوسک بدبخت رو شهید در راه توالت کرد.این در حالی بود که من خشکم زده بود! ناراحت ناراحت ناراحت

به همین سادگی و به همین جالبی!(پیام بازرگانی) خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

کله ی بدبختش له شده بود و چسبیده بود به دمپاییییییییییی! خیلی خوشحال خیلی خوشحال

منم هی خودمو لوس میکردم و به بابام افرین می گفتم! :;;>:

مامانم وقتی فهمید کلی عصبانی شد که چرا سوسکه منفورو از ته دمپایی در نیاوردید و تمیزش نکردید! ناراحت ناراحت زورش به من نرسید بابام رو وادار به تمیز کردنش کرد.الان هم همه ی سوسک ها از ترس بابام از خونمون فرار کردن و ما هیچ سوسکی نداریم.(اخرش چاخانه) خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

از اقایان و خانم ها خواهشمندیم که خودشان را کنترل کنن و هیچ اشکی نریزن و بنده رو که خیلی مظلومم مورد ناسزا و فحش قرار ندهن!باتشکر

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط fairo در 5/27/2010, 07:20 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 07:18

صحرا جون قبوله من ریاست رو میپذیرم خیلی خوشحال [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] خیلی خوشحال
به شرطی که ازین عکس واقعی ها نذارید ناراحت واقعا نمیتونم نگاش کنم

یادتون هست که آقا فرهاد میخواستن من رو با سوسک شیطان زدایی کنن[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
خدارو شکر مورد بخشش قرار گرفتم D\'oh

خب حالا باید چیکار کنیم صحرا جون؟ این خانوما که کوتا نمیان که این حشره طفلی خیلی خوشحال رو نکشن
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 07:28

واقعا راست میگی!کاملا درکت میکنم!خب اینقدر سلما خانوم دوستشون داری موقع تولد یه سوسک خونگی خوشگل واست از تو توالت گیر می اورم و از صمیم قلب بهت تقدیم می کنم تا بدونی چقدر دوسشون دارم و باهات همکاری میکنم! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

ولی باور کن خودش رفت زیر دمپایی دستشویی و من و بابام مقصر نیستیم! خیلی خوشحال

راستی ریاست این گروه رو بهت تبریک میگم و ایشالا به درجات بالا تری صعود کنی! :[-o<: :[-o<: :[-o<: امین یا رب العالمین
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 07:43

خیلی داستانت بامزه بود کیمیا جون. کلی خندیدم :*
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 07:59

[b]خواهش میکنم خانمی!فریده جان شما همیشه به من لطف داشتین! :* :* :* رز رز
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/27/2010, 08:07

به نظر من این تاپیکو بذارید برایه انقراض نسل سوسک ها.اینا منو دوروز پیش تو حموم زندانی کرده بودند یه کیشون جلو در بود یکیشون از کنار بهم نزدیک میشد که با یک امداد سریع مادر جان فرار کردم lol!
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فریده 5/27/2010, 08:10

وای محمد جان از سوسک می ترسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای دیگه از پسرها بعیده این حرفها. برادر من هم می ترسید اما از بس بهش گفتم ترسو دیگه روش نمی شه بگه می ترسم خیلی خوشحال البته ایشون الان 33 سالشونه
فریده
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف alex_pk 5/27/2010, 08:33

آقا نخندید ولی منم واقعا از سوسک خیلی بدم میاد و میترسم :d

من هر جک و جونوری رو میتونم تحمل کنم حتی دست بزنم ولی اینو نه!
alex_pk
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 09:31

خبر سوسکی:

محققان انگلیسی اعلام کردند مردان بیش از زنان از سوسک‌ها می‌ترسند اما به دلیل بروز ندادن این ترس دچار نوسان شدید ضربان قلب می‌شوند و احتمال سکته‌شان افزایش می‌یابد.
به گزارش مهر، به نقل از کی‌اس‌ال نیوز، زنان پس از دیدن سوسک‌ بلافاصله با زدن جیغ ترس ناشی از دیدن این حیوان موزی را بروز داده و از شدت استرس درونی‌شان می‌کاهند اما مردان نمی‌توانند احساساتشان را بروز دهند و دچار نوسان ضربان قلب می‌شوند.

در این تحقیق مشخص شده که مردان از یک سو به دلیل شنیدن صدای جیغ زنان و سپس دیدن سوسک‌ها و از سویی دیگر به دلیل اینکه می‌بایست این حیوانات موزی را بکشند دچار نوعی نوسان شدید روحی و ترس درونی می‌شوند که این ترس می‌تواند منجر به سکته قلبی شده و خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد.

در نتایج این تحقیق اعلام شده که مردان بهتر است به جای حفظ غرورشان در جمع بلافاصله پس از دیدن این حیوانات موزی ترس‌شان را با زدن فریاد بروز دهند تا عمر طولانی‌تری داشته باشند.
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف alex_pk 5/27/2010, 09:33

lol
من دو سه سری داد زدم ولی همه با تعجب نگاه کردن : دی
alex_pk
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 09:45

فریده جان لازم نیست دوستشون داشته باشین
فقط نفله نکنین این کوچولوها را
بهشون بگین کیش کیش خودشون میرن( مگه مرغن؟خیلی خوشحال )

آخی مرسی کیمیا جان
من امروز دیدم چند سالته و از ورود صمیمانه ات واقعا خوشنودم
البته به فروم نه به انجمن
مخصوصا بابت اینکه اصلا غلط املایی نداری کلی دلم را شاد کردی. ( قابل توجه بعضی ها )خیلی خوشحال
شما زیاد با ویژگی های بنده اشنا نیستی کم کم دستت میاد عزیزم )

کیمیا جان
ما داریم اینهمه از مظلومیت این موجود نازنین میگیم
با همکاری پدر محترم چسبوندیش ته دمپایی؟ :>#(:

یادم باشه یک مسابقه جیغ کشی با مریم خانم براتون بگذارم
برای آزمایشات لازمه

بعد از گذراندن چند مرحله شاید به انجمن راه پیدا کردی
تا ببینیم

باشه سلما جان
مدیر محترم انجمن سوسک دوستان فروم لاک پشتی

فعلا این را بزنید جلو در خونه هاتون تا سوسکها خودشان متوجه بشن و نیان خونتون ببینیم چی میشه. قهرمان

Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 09:49

خوب حالا که به سلامتی انجمن ما داره شکل میگیره
من لوگوی انجمن را اینجا میگذارم
میتونید ازش یک پرینت بگیرین و بزنین در اتاقتون
یا یک تی شرت با این لوگو برای خودتان بسازید
دیگه هیچ سوسکی با شما کاری نخواهد داشت خیلی خوشحال

مرضیه جان معلومه تحقیقات در دنیا هم شروع شده
پس ما هم کم کم باید کارمون را شروع کنیم که عقب نیافتیم
اول هم با آزمایش روی جیغ های مریم خانم و کیمیا خانم شروع میکنیم
به پیش قهرمان
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 09:59

آقایون محمد و میثم
شما هم عجالتا این را بزنید دم در حموم و اتاقتون

Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 4 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة