گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

+22
alex_pk
Sahra
honey
ایران دوست
کیمیا
kim-kim
مرضیه
پریسا
masi
spider
amir hosein
محمد
maryam.m
Salma
فرهاد
فریده
mehdix622
niloofar20
snake_eater
siamak
Ronia
الهام
26 مشترك

صفحه 8 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 8 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف کیمیا 5/30/2010, 14:16

وای به حال کسی که اونا رو بکشه:طبق ماده ی 459 قضایی محکوم به خوردن 1 کیلو سوسک سوخاری با دست پخت اقا فرهاد عزیز میشه!

تو رو خدا شرکت کنین!........................................ خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 8 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف محمد 5/30/2010, 14:28

چرا فقط خانوما شکرت داده میشن سوال معصومه خانم خجالت نمیکشن همه جایه خونه راه میرن خیلی خوشحال حتما بچه هاشم اینجاست ما خبر نداریم
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف honey 5/30/2010, 14:47

منم شرکت میکنم خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/30/2010, 15:13

کیمیا جون منم شرکت میکنم!

میخوام سوسک ها را داخل دو گونی بگذارم و با پست پیشتاز بفرستم خونه ی دو تا از دوستانم متفکر: متفکر: متفکر:

خیلی خوشحال
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 5/30/2010, 16:51

کشتمش یه عنکبوت بی حیا تویه حموم
چیکار کردی؟ تعجب

انتقامشو ازت میگیرم!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/30/2010, 23:55

منم شركت ميكنم .
بايد دقيقا چيكار كنيم كيميا جان
؟؟ خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

مرضيه خانم عزيز !!!!!

اون پرس خوشمزه مخصوص منه ؟؟؟

واقعا دست شما درد نكنه .منتها فقط سسش كمه و چرب نيست .منم براتون بزودي عكس چلو سوسمار ميگذارم بهمراه مراحل پختش تا بدونيد چقدر بابت اين غذاي خوشمزه خوشحالم كردين. lol! lol! lol!

وای به حال کسی که اونا رو بکشه:طبق ماده ی 459 قضایی محکوم به خوردن 1 کیلو سوسک سوخاری با دست پخت اقا فرهاد عزیز میشه!

كيميا خانم عزيز !!سوسك سوخاري يه غذاي اعيانيه و معمولا بعنوان تشويق جايزه داده ميشه نه بعنوان تنبيه lol! lol! lol! lol![quote]
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/31/2010, 01:17

پيشاپيش تشكر مي كنم آقا فرهاد.ضمن اينكه غذاي خورشتي نباشه.زياد دوست ندارم.به صورت استيك يا كبابي يا چرخ كرده باشه لطفاً.از كلش هم استفاده نشه چون من از كله پاچه(در اينمورد فقط كله خوشم نمياد). lol! lol! lol!
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/31/2010, 01:44

روي چشم مرضيه خانم عزيز خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

بفرمائيد.تمامي مراحل از لحظه شكار سوسمار تا نحوه پخت و درنهايت صرف آن با چلوي دم پختك

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/31/2010, 01:48

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/31/2010, 01:55

فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/31/2010, 01:57

فقط دوستان نوبت رو رعايت كنن

براي صرف اين غذاي خوشمزه اول مرضيه خانم و بعد كيميا خانم عزيز و بعد الهام خانم و دست آخر سلما خانم عزيز

اولويت دارن. اگه تهش چيزي موند اونوقت ساير دوستان خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

نوش جان دوستان عزيز

ديدين ؟؟اصلا ترس داشت ؟؟؟حيووني كه اينقدر ازش وحشت دارين ببينين چه غذاي خوشمزه اي شد .

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

lol! lol! lol! lol! lol!
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 04:49

مرضیه جان من گفتم واسه این که سوسک ها کم تر اذیت بشن و کم تر اینارو به همدیگه پاس بدیم اینکارو کردم و هیچ تضمینی وجود ندارد و ممکن است بعد از قرعه کشی به خونه ی همه بیان اما کسی که در بیاد حق کشتنشونو نداره ولی بقیه دارن! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

محمد جون شما هم میتونی شرکت کنی!زودی موافقت کن! اشاره

کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 04:52

توجه!توجه!همه بخونن!بدلیل اصرار زیاد سوسکا این قرعه کشی تا ساعت 2:30 تمدید شد.لطفا شرکت کنین حال میده!

راس ساعت 2:30 شروع میشه و من و مرضیه (در صورتی که انلاین بود) قرعه کشی میکنیم!

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط fairo در 5/31/2010, 05:22 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/31/2010, 05:12

منم شکرت میکنم ناراحت این عنکبوته انگار خیلی ترفدار داشته خیلی خوشحال یه خر کاکیم میخواستم بکشم دیدم کوچیکه ولش کرم بره خیلی خوشحال :>#(:
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 05:19

قوانین و مقررات(با متخلف برخورد میکنیم! خیلی خوشحال )

1- کسی که اسمش در قرعه کشی در اومد در صورت اعتراض طبق ماده ی 235 قضایی مجبور به خوردن چلو سوسمار(که اقا فرهاد زحمت کشیده و عکساشو در بالا گذاشته )با دستپخت اقا فرهاد میشه و باید حالشو ببره! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

2-کسی که تو قرعه کشی اسمش در اومد اگه شاید شاید (احتمالش صفره)سوسکا اومدن خونش و خواستن حال کنن بکشتشون طبق ماده ی 459 قضایی محکوم به خوردن 1 کیلو سوسک سوخاری با دست پخت اقا فرهاد عزیز میشه! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

3-هر گونه توهین و ناسزا و فحش (وای!)به سوسکا ممنوع بوده و به شدت برخورد می شود! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

4-با سوسکا دعوا نکنین و موهای یکدیگر را نکشید زیرا به نفع شما است! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

5-کسایی که اسمشون در قرعه کشی در نمیاد نفس راحت میکشن زیرا دیگر کسی حق ندارد سوسکا را به انها پاس دهد و سوسکا دیگر به خونه های انها مراجعه نمی کنن(دروغ محض)و اگر سوسکا اومدن خونه هایشان میتونن انها را با ابزار های خشن مثل:پیف باف-دمپایی و .......... بکشن! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

6-کسی که اسمش در قرعه کشی در اومد باید (دیگه خیلی بدبخته)خودش را کنترل کند و جیغ نکشد! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

7-کسی که اسمش در قرعه کشی در امد باید خودش را اماده کند و میزبان خوبی واسه ی سوسکای دوست داشتنی باشد!برایشان انواع مواد غذایی و انواع دسر بیاورد و شب نیز در کنار انها بخوابد! :;;>: :;;>: خیلی خوشحال خیلی خوشحال

8-نفر اول رئیس این بخش(که واسه ی سوسکا است )میشود و نفر دوم دستیارش! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

9-لطفا با انصاف رای دهید.(جون خودتون به من رای ندهید!) خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

10-برای نفر اول و دوم یه اسم سوسکی و یه عکس سوسکی و یه غذای سوسکی به عنوان یادگاری اهدا میگردد. خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

پایان-فررررررررررط خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/31/2010, 05:21

رای من از همین الان:کیمیا lol!
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 05:24

اولا مسابقه شروع نشده و دوما من چه کارت کردم که میخوای به من رای بدی و سوما بذار چگونگی برگزاری را توضیح بدم! :>#(: :>#(: :>#(: D\'oh
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 5/31/2010, 05:27

منم هستم. فقط بیشتر توضیح بدید خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/31/2010, 05:29

خب مسابقرو شروع کنید زود من درس دارم خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 05:33

چگونگی برگزاری:

همه ی افرادی که موافقت خود را اعلام کرده اند کاندید می باشند و خودشان و بقیه(یعنی کسایی که موافقت نکردن)باید دو نفر رو به عنوان نفر اول و دوم انتخاب کنن.توجه فقط دو نفر.به این صورت که فقط اسم دو نفر را می نویسن و در اخر دو نفری که بیشتر ارا(یعنی رای)را از ان خود کرده اند انتخاب می شوند.

شما تا فردا بعد از ظهر وقت دارین که رای خود را به من اطلاع دهید! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

کسایی که تاکنون کاندید می باشند:

خودم
مرضیه جون
معصومه جون
هاله جون
مریم جون
اقا فرهاد
اقا محمد
نیلوفر جون
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف فرهاد 5/31/2010, 05:35

راي ما فقط : 1-كيميا خانم lol! lol! lol!

2-مرضيه خانم

اين مطلب آخرين بار توسط farhad666 در 5/31/2010, 05:37 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 05:36

اقا محمد مسابقه راس ساعت 2:30 شروع میشه!یکم زبون رو جیگر بذار من کارامو راست و ریست کنم! خیلی خوشحال خیلی خوشحال اشاره
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 05:38

اقا فرهاد این حرفو نزنین.در ضمن مسابقه شروع نشده!ثانیا به من بدبخت رای نده جون خودت! : اشاره تعجب تعجب تعجب ناراحت ناراحت D خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/31/2010, 06:06

مسابقه شروع شد:
لطفا رای دهید!
رای های قبلی مجاز نیست و اقا محمد و اقا فرهاد باید دوباره رای بدن!
باتشکر

lol!
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/31/2010, 06:19

خب ما به چند نفر و بهچه کسایی باید رای بدیم؟ خیلی خوشحال
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 8 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة