گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

+22
alex_pk
Sahra
honey
ایران دوست
کیمیا
kim-kim
مرضیه
پریسا
masi
spider
amir hosein
محمد
maryam.m
Salma
فرهاد
فریده
mehdix622
niloofar20
snake_eater
siamak
Ronia
الهام
26 مشترك

صفحه 6 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 6 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف ایران دوست 5/27/2010, 14:44

الهام جان ترس نداره که سعی کن با عشق بهشون نگاه کنی.اینجوری عشق در نگاه اول و البته اینجوری هم فراموش نشه عشق

اونوقت دیگه همه چی حله خیلی خوشحال

بابا خانوما آبرومونو نبرید خواهشا

سوسک های گرانقدر و ارجمند میرن پشت سرمون بد میگن ها

میگن حتی اجازه ندادن یک لحظه بریم برای بدرقه

کمی مهربانتر و مهمان نوازتر باشید خیلی خوشحالقول دادن فقط دست بدن روبوسی نمیکنن به خدا خیلی خوشحال
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 6 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 14:44

بمیییییییرم بمییییییییرم
چرا تنهاتون گذاشتیم گریه

از تمامی سوسکهای باقی مانده به همراه سوسکهای بچه و تخم ها و تخمکهاشون دعوت میکنم
برای برگزاری مراسم عزاداری بیان خونه ما دور هم جمع بشیم گریه زاری سیری بکنیم فردا بریم برای تشییع جنازه دوستان. گریه

وسیله ایاب ذهاب هم آماده است.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

خیلی خوشحال
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 14:54

وایییییییییییییییییییییییییییییی!خیلییییییییییی عالیییییییییی شد. :;;>:

دیگه سوسکا افسرده نمیشن و خیلی هم از صحرا خانوم تشکر میکنن!

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

[b]صحرا خانوم الان سوسکا گفتن:قبول نیست.باید برای این غم خیلی بزرگگگگگگگ غذا بدین تا مجلس ختمتون کامل بشه و منم از خدا خواسته اولین نفر هستم که میام.پس خودتو اماده کن و زمانشو به ما بگو! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 5/27/2010, 15:09

این تاپیک چه زود پیش رفت. منم حضور خودم رو به عنوان یکی از حامیان سوسکها اعلام میکنم .
ولی خواهشا نفرستیدشون خونه ما ناراحت

وای الناز جون اینا چه عکساییه ؟؟؟ تعجب تعجب
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 15:45

واییییییییییییییییییییی!چه خوب!سوسکا خوش حال تر شدن زیرا یه میزبانه دیگه واسشون فراهم شد!الان هم تند و سریع ساکشونو می بندند تا برن خونه ینیلوفر جونو اونجا کلی صفا کنن و کنارش بخوابن! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 5/27/2010, 15:49

مریم خانم هنوز مشکل سوسک را برطرف نکردین؟!!! خیلی خوشحال

راهم به سمته خونه ی شما افتاد یه ست کامل لوازم سوسک کشی و پیشگیری از سوسک براتون میارم!! اشاره
lol!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 16:10

عشق در نگاه اول

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جنگ شده!!! (عجیبه!!! دشمن تفرقه انداخته؟) عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول

جنگ آقایون و خانم ها که همیشه نتیجه اش معلوم و یکی بود متفکر:

خب کی به کیه؟
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] قلب گروه سوسک دوست ها :
خانم ها(صحرا، الناز، نیلوفر، haleh)
نوع سلاح-----> سوسک

-----------------------------------------------------------
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]گروه ضد سوسک ها :
خانم ها (فریده، کیمیا، مریم ، مرضیه، *الهام و سلما که تازه از گروه بالا انطراف دادند*)
نوع سلاح ------> جیغ / دمپایی / پیف پاف / ....

موضوع جنگ: علاقمندی به سوسک / و تعیین محل زندگی شان متفکر:

موفق باشید....! خیلی خوشحال

]

اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/27/2010, 16:32 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 16:26

آقا محمد گریه هنوز سوسک نیومده از اون موقع (البته بزنم به تخته) خیلی خوشحال
اما هنوز درگیری های ذهنی و روحی ام همچنان پابرجاست عشق در نگاه اول

اون وسایل فایده نداره لطفا این ها را برام تهیه کنید:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
یک عدد زره مجهز به دستگاه ضربان سنج
1 عدد کلاه خود
2 عدد سپر فولادی
10 عدد پیف پاف که کنترل از راه دور باشه (با برد 200 متر)
10 عدد کبسول اکسیژن! چون هر دفعه که کل پیف پاف را خالی میکنم، نیاز میشه خیلی خوشحال
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف spider 5/27/2010, 16:27

نقل قول:
آقا محمد هنوز سوسک نیومده از اون موقع (البته بزنم به تخته)

خوب الحمدلله! :نقل قول:
:

اما هنوز درگیری های ذهنی و روحی ام همچنان پابرجاست

اونم ان شا الله رفع میشه!

اون وسایل فایده نداره لطفا این ها را برام تهیه کنید:
یک عدد زره مجهز به دستگاه ضربان سنج
1 عدد کلاه خود
2 عدد سپر فولادی
10 عدد پیف پاف که کنترل از راه دور باشه (با برد 200 متر)
10 عدد کبسول اکسیژن! چون هر دفعه که کل پیف پاف را خالی میکنم، نیاز میشه

چشم!
در اسرع وقت همه را ارسال میکنم!
اشاره

اين مطلب آخرين بار توسط spider در 5/27/2010, 16:33 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 16:27

مریم جون من انصراف ندادم و هنوز به کشتار خود علیه سوسکها ادامه میدهم(با تمام قدرت) قهرمان قهرمان خیلی خوشحال

جنگ جنگ تا پیروزی منقرض بشه این لعنتی

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف alex_pk 5/27/2010, 16:36

شما چقدر بی رحمین [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
درسته یه مقداری بیریخته و منم خیلی بدم میاد ولی خیلی کم پیش میاد بکشمشون : دی
alex_pk
کاربر متوسط لاک پشتی
کاربر متوسط لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 5/27/2010, 16:39

چرا میکشین آخه؟ اون حیوونی هم جون داره خوب. شاید بچه هاش چشم به راهش باشن. بگیرین بندازیدش بیرون بذارید بره سر خونه و زندگیش ناراحت
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 5/27/2010, 16:43

نیلوفر خانم شاید تو خونه ی ماها لونه کرده باشه! lol!
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 16:51

ممنون آقا محمد گل رز خیلی خوشحال منتظرم!

کیمیا جان منظورم الهام خانم و سلما خانم بود اشاره

آقا میثم و نیلوفر جون من تاحالا سوسک نکشتم چون اصلا نمیتونم نزدیکش بشم ناراحت و همیشه با شیپور جیغ من ، خانواده برای این امر خطیر و مهم دست بکار میشن کمک
(باور کنید خودم نمیتونم صحنه ی جون دادنش را هم ببینم و وقتی میبینم برعکس افتاده و داره دست و پا میزنه، دلم کباب میشه که داره درد میکشه و جون میده، و عمرش به پایان رسیده. و شاید باور نکنی که هنوز جرات کشتن پشه را هم ندارم- از پشه نمیترسم اما دلم نمیاد بکشمش-)

نیلوفر جان من این سوال را دیشب از الناز خانم عزیز در صفحه ی 5 این تاپیک پرسیدم متفکر: از شما هم میپرسم:

شما نظر بده و من را راهنمایی کنید که با سوسکی که وارد خانه شده جه رفتاری باید کرد؟؟؟ متفکر:

چه جوری راهنماییشون کنیم به سمت در یا پنجره؟ و چگونه ازشون بخواهیم که خانه ما را ترک کنن ناراحت !!!
باور کنید خودم اینطوری بدرقه شون هم میکنم و پشت سرشون چای میریزم که دیگه بر نگردن خیلی خوشحال

--------------------------------------------------------------

اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/27/2010, 17:29 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 5/27/2010, 17:02

اولا بهتره داخل چاه های خونه سم ریخته بشه که سوسک رو کلا از خونتون فراری بده.

دوما اگه از راه در و پنجره وارد شد با یه چیزی بگیریدش مثل دستمال کاغذی یا کاغذ (البته بهتره از کسی که نمیترسه کمک بگیرید) بعد از پنجره یا در بندازیدش بیرون و اگه خواستید پشت سرش چای بریزید خیلی خوشحال
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف spider 5/27/2010, 17:06

نیلوفر خانم میخواهید با تور بگیریمش و بگذاریمش لب پنجره مقدار هم غذا بهش بدیم؟!!! lol! خیلی خوشحال
spider
کاربر خیلی فعال لاک پشتی
کاربر خیلی فعال لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 17:11

نیلوفر جون ما 2 سال است که چراغ های دستشویی ها را 24 ساعت روشن گذاشتیم که خدا را شکر حسابی از تعدادشون کاسته شده و دیگه از اون راه نمیان!

لای در و پنجره ها هم باور کنید که باز نیست و کاملا بسته است!!!
نمیدونم از کجا میاااااااااااااااااااان کمک :>#(:

حالا اگه اومدن چیکار کنیم؟؟همه هم میترسن این موجود را با دستمالی چیزی بگیرند!!! :scratch:

(یعنی شما میتونید بگیرید دستتون) گریه
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف amir hosein 5/27/2010, 17:22

هرکس مشکلی با این جاندار بدبخت داشت با من تماس بگیره میام میگیرم آزادش میکنم.
محمد اتفاقا یکی از همین جانداران دوست داشتنی چند ماه پیش اومد پیش من و از خرده چیپسی که روی میزم بود کمی خورد صبح هم که بیدار شدم رفته بود.(نمیدونم چیپس رو واقعا خورد یا نه اما صبح دیگه اون تکه چیپس نبود)
به این فکر کنید که این هم یه حیوان دوست داشتنی مثل لاکپشت به نظرتون جسد له شده این بدبخت چندش آور تره یا به صورت زنده.
پس سعی کنید این جاندار زیبارو زنده بگیرید و آزادش کنید. رز
amir hosein
amir hosein
کاربر خوب لاک پشتی
کاربر خوب لاک پشتی

پست من طرف niloofar20 5/28/2010, 05:02

محمد باور کن اگه ازش نمیترسیدم این کارو میکردم.

مریم جون من جرات ندارم به سوسک مستقیم نگاه کنم. ولی خوب دلم براش خیلی میسوزه که همه ازش متنفرن.
همیشه وقتی میبینمش به بابام خبر میدم و بابامم با خاک انداز میگیردش و سریع میبردش بیرون و آزادش میکنه. اصلا احتیاجی به تماس دست هم نیست.فقط مواظب باشید از خاک انداز نیاد بالا رو دستتون خیلی خوشحال

اگه تعداد سوسک واقعا تو خونتون زیاده یه سمپاشی کامل بکنید .با اینکه این کار بازم باعث کشته شدن تعدادیشون میشه ولی با فراری دادنشون خیلیاشونم از مرگ نجات میده .
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/28/2010, 05:09

مریم جون برای فراری دادن سوسک ها سمپاشی راه موقته ما از یک خمیری به اسم امحا استفاده کردیم که باعث میشه سوسک ها فراری بشن یه خمیریه که اصلا هم سمی نیست و فقط سوسک ها رو تشنه می کنه که باعث میشه برن تو چاه و دیگه بیرون نیان ما که امتحان کردیم جواب داد.
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/28/2010, 06:44

الهام جون. ما از این خمیر استفاده می کردیم.چاه آخرش نیست که.سوسک به علت تشنگی مفرط اینقدر آب می خوره که میمیره.
کیمیااااااااااااااااااا این چه دعایییییییییییی بود آخه.من چرا؟؟؟؟؟؟ [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]صبح بیدار شدم دیدم یه سوسک گنده نازنین با چشمایه بلوریش زل زده به من .خودش گفت منو کیمیا فرستادههههههههههه گریه
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/28/2010, 07:07

مرضیه جون این که چیزی نبود.امشب دعا میکنم که هزار پا-کک-کنه-خرخاکی و انواع سوسک بیاد کنارت بخوابن و تو کلی حال کنی!

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

بار الهی!یک بار دیگر دل بندگانت را با دیدن انواع واقسام سوسک ها-کک ها و هزارپا ها و.....شاد گردان و انها را از نعمت خود بی نیاز کن.پروردگارا در این شب این موجودات زیبا را به خانه های انها بفرست مخصوصا خانه ی مرضیه جان تا با دیدن انها فیض ببرد.........! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/28/2010, 07:11

یه خبر خوش به سلما جون و مریم جون و مرضیه جون و الهام جون:

سوسک ها قبول کردن امشب بیان خونه هاتون و کلی با هم صفا کنین و تخمه بشكنيد پسخودتونو اماده کنین!.......

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف honey 5/28/2010, 10:23

الهییییییییییییییییییی آمین یا رب العالمین خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/29/2010, 07:53

یه روز نبودماااااااااااااااااااااااااااا
ببین اینجا چه خبر شده :>#(:

طبق خبری که از سوسکا بدست رسیده گفتن بابا بیخیال ما بشید! ما خسته شدیم انقدر این کیمیا خانوم ما رو پاس داد اینور اونور!!!خیلی خوشحال
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 6 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة