گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

+22
alex_pk
Sahra
honey
ایران دوست
کیمیا
kim-kim
مرضیه
پریسا
masi
spider
amir hosein
محمد
maryam.m
Salma
فرهاد
فریده
mehdix622
niloofar20
snake_eater
siamak
Ronia
الهام
26 مشترك

صفحه 5 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 5 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 10:22

حق با شماست صحرا جون سوسک موجودی است بس زیبا و ماهرو. ناراحت
این هم چند تا عکس سوسکی مخصوص صحرای عزیز خیلی خوشحال

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند - صفحة 5 Empty رد: تصویر اعدام جنایتکاری که عمدا دخترها را می ترساند

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 10:27

ضمنا ما تنها دشمن سوسک ها نیستیم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 10:46

تورو خدا مرضیه جون
من به عنوان مدیر انجمن خیلی خوشحال از شما میخوام از عکسای واقعی استفاده نکنید چون باعث میشه خودمم یه وقت نظرم عوض
بشه خیلی خوشحال[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 10:51

ممنون کیمیا جون بابت تبریکت خیلی خوشحال [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

راستی صحرا جون هدیه ای که صفحه پیش قرار دادید خیلی قشنگ بود اشاره یادم رفت تشکر کنم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 11:12

صحرا جان!!!!!
معلمی بسیار شغل خوبی است! خدا ایشاءا... در این راه یار و یاورتون باشه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اما من براتون شاگرد خوبی نخواهم شد.
باور کنید مساله فقط شکل ظاهریش نیست. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نوع حرکت کردنش از همه بدتر است. بالا پایین شدنش در بین وسایل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مطمئن باشید که در جیغ کشیدن (داد و فریاد نه ها!!! جیغ = صدایی با فرکانس پایین) کسی حریف من نمیشه!
من آماده ی رقابت هستم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] (اما از آنجایی که در فقط با دیدن سوسک این صدا از حلق من بیرون میاد. باید آزمون با اِعمال متغیر مستقل (وجود سوسک) انجام شود ناراحت بنابراین بنده انصراف خودم را از همین الان اعلام میکنم خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

آناتومی پای سوسک
ناراحت با این که بسیار چندش آور بود (اما نام گذاری هاخیلی جالب بود)!!

فقط از کشتنش لذت نبرید
سلما جان باور کنید هیچکس لذت نمی بره! فقط کشتنش می ارزه به سکته و بیماری های قلبی عروقی و مغزی و ...

وایییییییییی چه خوشگله تازه یه چیزیم یادم اومد صحرا جون سوسکها تمام میکروبهای محیط رو هم می خورن بخاطر همین حشرات بسیار مفیدی هستند
الهام جان واقعا اگه انقدر براتون زیبا هستند!!! ایشاء... همه ی سوسک های نزدیک خونمون کوچ کنن به سمت شما[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اما ممنون از مطلب جالبی که گفتی! لبخند

کیمیا خانم کاملا درکتون میکنم از این حادثه ی وحشتناک. [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

مرضیه جان ممنون از مقاله خیلی خوشحال ولی واقعا من خودم مرد و زن را تفکیک نمیکنم (واقعا موجود ترسناکیه و حق مسلم هر کس است که بترسه![ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
آقایون، شما هم داد بزنید و استرس تان را در خودتان نریزید گریه عشق در نگاه اول خیلی خوشحال

. رز
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 11:36

تصورش رو بکنید
یه آقا که سوسک دیده و میپره بالای مبل و جیغ و داد میکنه

سلما جان باور کنید هیچکس لذت نمی بره!
خب مریم جون، خیالم راحت شد خیلی خوشحال lol!

شعار انجمن : با سوسک ها دوست باشید
اینجوری : [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 11:38

سلما جون فکر کنم عکس های واقعی بیشتری لازم داری ها خیلی خوشحال
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 11:49

عشق در نگاه اول سلما جون چرا حرف تو دهن من میذارید!! (منظور من این نبود که حالا دوستشان بداریم!!!) گریه

اینجوری : [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
این باید بررسی شه !
اینحا هر کس هر چیزی میگه باید به آن عمل کند!
باید روی شما آزمایشات متفاوتی انجام دهیم!!! نا سلامتی شما رئیس انجمن هستید :scratch: :scratch: :scratch:

اين مطلب آخرين بار توسط maryam.m در 5/27/2010, 11:50 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف محمد 5/27/2010, 11:49

مگه مردا از سوسک نباید بترسن من وقتی سوسک میبینم یکم داد و بعدش به بلند ترین نقطه خونه پناه میبرم lol!
محمد
محمد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 11:50

مرضیه جون شما دختر به این خوبی ، خانومی ، شجاعی ... نکنی اینکارو ها
باید به شعارمون " با اعضاء انجنم هم دوست باشید " رو اضافه کنم خیلی خوشحال
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 11:56

مریم جون رئیس انجمن اصلا نباید مورد آزمایش قرار بگیره !!
فقط توصیه میکنه ، بعد برای بقیه لازم الاجرا میشه

قبوله؟

خب مرسی که قبول کردید مریم جون
.[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] میدونستم خیلی منطقی هستید خیلی خوشحال
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 12:00

صحرای عزیز!ممنون شما به من لطف دارین!خوشحالم که شادتون کردم خانمی! :* :* :* رز رز
ولی جای تاسفه عزیز دلم به اینا میگید نازنین!..................... عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول عشق در نگاه اول خیلی خوشحال

ولی من بازم میگم سوسکه خودش رفت زیر دمپایی و من کاره ای نبودم!
بله منم موافقم که مسابقه جیغ زنی راه بندازیم و من اماده ی رقابت در هر شرایطی هستم اما در صورتی که جایزه داشته باشه بلکه من مظلوم به نان و نوایی برسم! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

سلما جون!خواهش می کنم وظیفه ام بود. :* :* رز

مریم جون!منم شما رو همیشه درک میکردم و ایشالا هر چه سوسکه توی خونه ی من و شما است بره خونه ی الهام جون! خیلی خوشحال :[-o<: :[-o<: :[-o<: امین یا رب العالمین
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 12:06

جایزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم هستم.جیغ خودم از همه بلندتره.مطمئنم برنده می شم قهرمان

کیمیا جون صحرا جون هم دوست دارن ها. آمین یا رب العالمین :;;>: :[-o<:
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 12:14

[b]اقایون و خانم ها برای این که این بحثو تموم کنیم من یه نظری دارم:هر کس از سوسک دفاع میکنه از جمله صخرا خانوم ایشالا سوسک هایی که خونه های کسایی هستن که از سوسک متنفرن از جمله بنده برن (یعنی ما وادارشون میکنیم)خونه ی اون ها!

تا با هم دیگه تخمه بخرن و تلویزیون نگاه کنن و کلی از حضور یکدیگر لذت ببرن!شب هم بعد از بوسیدن سوسکا با کمال ارامش در کنار هم بخوابند!

خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف مرضیه 5/27/2010, 12:17

و الهام جون و صحرا جون به همه شب بخیر گفته و برای بچه سوسک ها قصه و لالایی می خونن :;;>:
مرضیه
مرضیه
مدیر گفتگوی لاک پشتی
مدیر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف maryam.m 5/27/2010, 12:22

نه نه نه!!!
این درست نیست!
تکلیف سلما خانم عزیز و بزرگوار چی میشه؟ :scratch:

به نظرم چون ایشون رئیس انجمن سوسک ها هستن، زشته که ایشون را نادیده بگیریم و این نهایت بی احترامی ماست.
پس اگه موافقین همه را بفرستیم خونه سلما جون تا ایشان خودشون در اول همانطور که گفتند، سوسک های عزیزشان را آغوش بکشند و سپس آن ها را بین صحرا خانم ، الهام جون و الناز عزیز تقسیم کنند و اوضاع و شرایط را مدیریت کنند :scratch:
maryam.m
maryam.m
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Sahra 5/27/2010, 12:51

به من چه خیلی خوشحال
خودتون شروع کردین
خودتون میدونین با سوسکهاتون
قهرمان
Sahra
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف Salma 5/27/2010, 13:27

منم همینجا انصراف خودم رو از ریاست اعلام میکنم و این منصب حساس و مهم رو به جوونترها واگذار میکنم قهرمان
صحرا جون بدوید بریم[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
Salma
Salma
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/27/2010, 14:01

اوا باز من نبودم منو مورد لطفتون قرار دادین من هرشب کلی صلوات می فرستم و فوت می کنم که سوسک نیاد سراغم اونوقت شما می فرستینش سراغ من نهههههههه باورم نمیشه ناراحت کمک گریه گریه گریه
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف honey 5/27/2010, 14:10

من حاضرم سوسکای دوستایی که لازمشون ندارنو بگیرم هااااااااا خیلی خوشحال
honey
honey
همکار گفتگوی لاک پشتی
همکار گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف ایران دوست 5/27/2010, 14:17

بله شما ریاست را به عهده بگیرین سلما جون و مهتاب خانوم که شونه خالی کردن. خیلی خوشحال

منم همچنان برای یاری رساندن به شما آماده هستم. قهرمان
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف کیمیا 5/27/2010, 14:22

نه سلما جوناین کارو نکنین!سوسکا ناراحت میشن اونا شما رو خیلی دوست دارن و چون میدونن که شما چقدر اونا رو دوست دارید تصمیم گرفتن نیمه شب بیان خونه تون و جشن بگیرن و برقصن البته با شما! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

پس هیچ وقت دلشونو نشکنید و ریاستو در اختیار داشته باشید! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

همینجا با هم دعا می کنیم: بار الهی!در این شب زیبا صحرا خانم-الهام جون-سلمای گل-مریم جون-مرضیه عزیز را تنها نگذار و هر چه سوسک خوشگل و موشگل در این جهان وجود خارجی دارد واسشون بفرست تا این شب بهترین شب زندگی شان باشد و با سوسکای دوست داشتنی شان شب خوبی را جشن بگیرند! امین یا رب العالمین! خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال خیلی خوشحال

اين مطلب آخرين بار توسط fairo در 5/27/2010, 14:29 ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
کیمیا
کیمیا
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/27/2010, 14:25

گریه گریه گریه گریه گریه گریه

اییییی خداااااااااااااااااا

آخه این چه دعاییه من بعد 4 روز مریضی تازه خوب شدم اینجوری دوباره حالم بد میشه ها کیمیا جون ناراحت
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف ایران دوست 5/27/2010, 14:29

سلما جون و مهتاب خانوم چند تن از نمایندگان سوسک ها اومدن برای بدرقه

خیلی هم ناراحتن که حامیان مهربان و دلسوزی چون شما را دارن از دست میدن گریه گریه گریه

این هم چند تن از جان باختگان این حادثه تلخ

طفلی ها خودکشی کردن وقتی دیدن حامیانشون دارن تنهاشون میزارن گریه

بقیه هم مثل این آقا در حالت افسردگی شدید به سر میبرند

ایران دوست
ایران دوست

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی

پست من طرف الهام 5/27/2010, 14:38

الناز جون مثل اینکه امشب تا منو سکته ندید ول کن نیستید وقتی وارد این صفحه شدم و این عکس ها رو دیدم

ترسیدم گریه گریه گریه بابا من گناه دارم نکیند این کارو کمک
الهام
الهام
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

صفحه 5 از 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة