سلام جناب دلفین
سلام جناب دلفین
جام جم آنلاين: اگر قرار باشد انيميشني بر مبناي شخصيت جانوران دريايي ساخته شود ، بعيد است موجودي غير از دلفين كانديداي ايفاي نقش موجود خردمند درياها شود.

دلفينها از سالهاي دور تاكنون همراه دريانوردان و ملوانان بودهاند. مسافران كشتيهاي مسافربري سالهاي سال است كه هنگام قايق سواري در آبهاي آزاد اين دلفينهاي شاد و بازيگوش كه كنار آنها بالا و پايين ميپرند را ديدهاند. اگر پاي خاطرات ملوانها نشسته باشيد داستانهاي بسياري درباره دلفينهايي ميشنويد كه در شرايط توفاني قايقها را اسكورت كردهاند.
اين موجودات هميشه يكي از نامزدهاي كسب باهوشترين موجودات (پس از انسان) بودهاند و اينكه تحقيقات جديد نشان داده كه اين موجودات نه تنها باهوش كه داراي شخصيت هم هستند.
طبق پژوهشهاي جديد مشخص شده دلفينها در بين موجودات شناخته شده سياره ما بيش از هر حيواني از مغز خود استفاده ميكنند و از نظر هوشي نزديكترين جايگاه را نسبت به انسان دارند، به طوري كه حتي شامپانزهها هم نميتوانند از اين نظر به پاي دلفينها برسند.
تحقيقات اخير نشان داده است، در دلفينها نهتنها نسبت حجم مغز به حجم بدن از ساير جانوران بيشتر است (اين نسبت را يكي از عوامل افزايش ميزان هوش موجودات ميدانند) كه چينخوردگيهاي بخشهاي مغزي آنها نيز در مقايسه با ديگر موجودات بيشتر است و به همين دليل امكان بيشتري براي ارتباطات عصبشناختي در مغز آنها بوجود آمده است.
اين تحقيقات نشان ميدهد علاوه بر هوش، دلفينها داراي رفتارهاي جالب توجه ديگري نيز هستند كه از هوش آنها نشات ميگيرد. اين موجودات ميتوانند در قالب گروهي با يكديگر همكاري كنند و از آن مهمتر بخشي از تجربههاي خود را به همنوعانشان منتقل كنند.
وجود چنين خاطرهاي از گذشته و همينطور امكان تفكر درباره آينده براي اين موجودات نوعي شخصيت به همراه آورده است، به گونهاي كه دانشمندان، دلفينها را نخستين موجودات سياره (بعد از انسان) ميشناسند كه ميتوان آنها را داراي شخصيت دانست.
وجود همين شخصيت باعث شده تا دانشمندان پيشنهاد كنند در روشهاي درماني دلفينها بازنگري اساسي صورت گيرد.
علم هرچقدر به پيش ميرود، بيشتر معلوم ميشود كه هنوز اسرار بسياري از دنياي جانوران ناشناخته مانده است.
ایران دوست- مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
رد: سلام جناب دلفین
من بواقع عاشق دلفين هستم

فرهاد- دوست گفتگوی لاک پشتی
منم دوالفینارو خیلی دوست دارم
ارزو دارم یه روز برم امریکا و اون دلفینای تربیت شده رو ببینم :;;>:
سارا س- دوست گفتگوی لاک پشتی

دلفین ها واقعا دوست داشتنی هستند

maryam.m- دوست گفتگوی لاک پشتی

منم عاشق دلفین و صدای نازشم
یه کلیپ جالب هم از یه دلفین دوست داشتنی دارم
فردا واستون آپلود میکنم که ببینید....خیلی خیلی جالبه.
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی

http://rapidshare.com/files/358104506/dolfin.wmv.html
حتما دریافت کنید...حجمش خیلی کم هست ولی جالبه.
http://www.fileflyer.com/view/KmwkPAt
http://www.fileflyer.com/view/5biHSCl
فریده- کاربر باسابقه لاک پشتی