گفتگوی لاک پشتی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دستور تهیه خوراک های گیاهی

+6
maryam862086
فریده
Foad
niloofar20
فرهاد
ایران دوست
10 مشترك

صفحه 1 از 5 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية

اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:43

خوراک هایی برای گیاهخواران عزیز


دستور تهیه خوراک های گیاهی Qaza
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:44

فلافل خاورمیانه‌ای با سس گوجه فرنگی تازه


اگر غذاهای تند را دوست دارید این بار، فلافل خاورمیانه‌ای با سس گوجه‌ فرنگی تازه را امتحان كنید زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم:

نخود كنسرو شده و از آب گرفته: 400 گرم
پیاز كوچك پوست كنده: یك عدد
سیر پوست كنده: یك حبه
فلفل قرمز خشك: یك عدد
گشنیز، جعفری یا نعنا: 2 شاخه كوچك
پودر گشنیز: نصف قاشق چایخوری
آرد: یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن گیاهی: مقداری برای خشك كردن
برای سس گوجه فرنگی
گوجه فرنگی كاملا رسیده: 100 گرم
سركه بالزامیك: یك قاشق چایخوری
شكر: نصف قاشق چایخوری
نعنا، شوید یا گشنیز: یك شاخه كوچك
زیتون كه هسته آن جدا شده باشد: 10- 5 عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- تمام مواد فلافل بجز آرد و روغن را در یك مخلوط كن بریزید و از آن‌ها خمیر تهیه كنید. به مخلوط به دست آمده آرد و یك قاشق چایخوری آب اضافه كنید و آن‌ها را با هم تركیب كنید، سپس آن را به هشت قسمت تقسیم كرده و روی آن را كمی صاف كنید.

2- در یك تابه مقداری روغن زیتون بریزید و آن را حرارت دهید تا داغ شود. مواظب باشید آنقدر داغ نشود كه روغن دود كند. هر طرف فلافل‌ها را دو تا سه دقیقه سرخ كنید تا طلایی رنگ و مغز پخت شوند.
3- ضمن اینكار، برای تهیه سس گوجه فرنگی، تمام مواد سس را در همزن برقی با سرعت بالا بریزید و آن‌ها را با‌‌ هم تركیب كنید سپس در ظرفی ریخته و حرارت دهید و آن را گرم یا به عنوان سس سالسا (نوعی سس تند مكزیكی) سرد میل كنید.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:45

خوراک ملس


مواد لازم:

بادمجان متوسط ۴ تا

فلفل دلمه ای یک نصفه

قارچ ریز ۲۰۰ گرم

هویج متوسط ۲ عدد

رب گوجه ۲ قاشق.غذا خوری

شکر ۲ قاشق.غذا خوری

آبلیمو ۳ قاشق.غذا خوری

نمک و فلفل سیاه و ادویه کاری

طرز تهیه:


بادمجانها رو پوست کنده و ورقه ورقه کنید و نمک زده و ۱۰ دقیقه بعد بشورید و خشک کنید و سرخ کنید. هویج رو حلقه حلقه کرده و توی روغن باقی مانده تفت بدین. فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنید. ادویه و فلفل بزنید. کمی تفت بدین. نمک بپاشید. شعله رو کم کرده. بادمجان های سرخ شده رو به ماهیتابه برگردونید.

رب رو تو نصف لیوان کمی بیشتر آب جوش حل کرده و شکر و آبلیمو و کمی نمک رو توش حل کنید. سس به دست اومده رو روی غذا بدید.شعله ی گاز رو کم کنید و بذارید بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزه.

وقتی که آب غذا کشیده شد و روغن انداخت غذا آماده است. قارچ ها رو دور ظرف بچینید. بادمجان ها رو وسط و سس ته ظرف رو روی غذا بدین. نوش جان.

گرفته شده از : monnom.blogfa.com
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:47

سالاد ذرت

مواد لازم:


ذرت پخته شده=یک لیوان
هویج پخته شده=نصف لیوان
نخود سبز پخته شده=یک لیوان
کاهوی خرد شده=یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده=یک لیوان
خامه=100 گرم
سس مایونز=100 گرم
شکر=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
نمک=نصف قاشق مرباخوری


طرز تهیه:


برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .
نکات تغذیه ای:
* این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است.
* دراین سالاد از هویج پخته استفاده شده است و خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است.
* به علت وجود خامه و سس در این سالاد ، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .
* این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت سرو کرد.
* انرژی کل غذا، 1630 کالری است که اگر توسط 4 نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 کالری است .

گرفته شده از : ninisite-ashpaz.persianblog.ir
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:48

سالاد باقلا، سبزی و پنیر فتا

این سالاد خوشمزه كه شامل باقلا، پنیر فتا و نعنا است را با نان برشته میل كنید حتما لذت خواهید برد. زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم:

باقلای تازه: یك كیلو یا 400 گرم پوست گرفته
پنیر فتا: 400 گرم
آب لیمو: نصف لیمو
روغن زیتون
نعنا: 4 شاخه

طرز تهیه:

1- اگر پوست باقلاها را در‌‌‌‌نیاورده‌اید، درآورده و آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را در قابلمه آب‌ جوش 3- 2 دقیقه بجوشانید، سپس آن‌ها را از آب‌‌‌ جوش درآورده و در آب سرد قرار دهید.
2- پنیر فتا را به شكل مكعبی خرد كرده، با باقلاها قاطی كنید و رو ی آن آب ‌لیمو و روغن زیتون بریزید.
مقداری فلفل روی سالاد بریزید ولی مواظب باشید نمك نریزید چراكه پنیر فتا به اندازه كافی شور است.
3- برگ‌های نعنا را از شاخه جدا كرده، خرد كنید و داخل سالاد بریزید.
این سالاد را با نان برشته میل كنید.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:50

خورشت خلال بادام با آلو برای 5 نفر

مواد لازم:

خلال بادام 200 گرم(در آب خیس کرده)

لپه 1 پیمانه پخته

آلو خورشتی 200 گرم (در آب خیس خورده)

قارچ 300 گرم

پیاز 1 عدد

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

زعفران حل شده نصف استکان

شکر 2 قاشق غذاخوری

نمک ،زردچوبه ،فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

قارچ را خورد کرده در تابه می گذاریم تا آب آن چیده شود بعد با پیاز خورد شده تفت می دهیم لپه را اضافه کرده سپس خلال بادام را به آن اضافه می کنیم 2 لیوان آب می ریزیم و می گذاریم یک ساعت با حرارت ملایم پخته شود و 15 دقیقه آخر زعفران را اضافه می کنیم(این خورشت باید اب کمی داشته باشد)
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:51

مرصع پلو


مواد لازم:


برنج 6 پیمانه

روغن 8 قاشق غذاخوری

آب 10 پیمانه

نمک 6 قاشق چایخوری

خلال هویج 2 پیمانه

زعفران ساییده 1 قاشق چایخوری

پنیر کورد خورد شده 2 پیمانه

خلال پسته 1 پیمانه

خلال بادام 1 پیمانه

زرشگ شسته شده 1 پیمانه

کشمش شسته 1 پیمانه

طرز تهیه:


در ابتدا برای آماده کردن برنج روغن را در قابلمه میریزیم و داغ میکنیم بعد برنج شسته و ابکش شده را در ظرفمان میریزیم 3 دقیقه تفت میدهیم و آب و نمک را اضافه میکنیم حرارت را زیاد میکنیم تا آب بجوشد حالا حرارت را کم میکنیم و به مدت بیست دقیقه میگذاریم تا بپزد. پلو اماده شده را کنار میگذاریم و مایه را اماده میکنیم.

برای تهیه مایه پلو به این ترتیب عمل میکنیم.

هویج را در روغن داغ تفت میدهیم سپس کشمش ، زرشگ ،پنیر کورد، پسته ،بادام و آب زعفران را اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت میدهیم .

در آخر مایه را در برنج ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:52

خورش کلم بروکلی


مواد لازم:


کلم بروکلی خورد شده 1 پیمانه

سیب زمینی 1 عدد

پیاز سرخ شده 1 عدد

هویج نگینی خورد شده 2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای خورد شده 1 عدد کوچک

گوجه فرنگی خورد شده 4 عدد

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار دلخواه


طرز تهیه:


همه مواد را در قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم با 2 لیوان آب یک ساعت میپزیم.

این خوراک را هم میتوان با برنج استفاده کرد و هم بدون نان و برنج که اگر برنج هم استفاده نشود خیلی بهتر است.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف فرهاد 12/24/2009, 18:54

آخ که دهنم اب افتاد
الناز عزیز حالا باید این نصفه شبی اینارو مینوشتید؟؟
دلم به قارو غور افتاده.حالا نصفه شبی چه کنم /؟؟
کمک
avatar
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

تشکر : 4

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف فرهاد 12/24/2009, 18:56

بازم یه عالمه مطلب مفید وخوب در یک چشم به هم زدن

الحق که "همکار لاکپشتی " برازنده شماست
avatar
فرهاد
دوست گفتگوی لاک پشتی
دوست گفتگوی لاک پشتی

تشکر : 4

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 18:59

آخ ببخشید آقا فرهاد شرمنده خیلی خوشحال

راستش یکی از مزیت های غذاهای گیاهی اینه که زود آماده میشن...اگر بخواهید میتونید خیلی زود آماده کنید.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 19:01

شرمنده میکنید آقا فرهاد عزیز... شما همیشه به من لطف دارید..سپاسگزارم. رز

حالا یک خوراکی که زود آماده بشه براتون میزارم..سفارشیه ها. خیلی خوشحال
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/24/2009, 19:03

خوراک قارچ و بادنجان به همراه گوجه فرنگی

مواد لازم :


بادمجان متوسط 2 عدد
گوجه 3عدد
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 3 حپه
روغن زیتون 7قاشق سوپ خوری
قارچ 6 عدد
فلفل . نمک . زرد چوبه به میزان دلخواه
آب یک فنجان جوشیده و ولرم

طرز تهیه:

در ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و از وسط دونیم کنید. بعد مقداری نمک زده (نمک در روی بادمجان باعث میشود که کمتر بخود روغن جذب کند. سپس ماهیتابه را روی گاز گذاشته بعد از کمی حرارت روغن زیتون را به آن اضافه کرده .زیر شعله را کم میکنیم و بادمجانها را در آن چیده در تابه را میگذاریم بعد 5 دقیقه بادمجان را به آن طرف برمیگردانیم پیاز را و سیر ها را خرد کرده در آن میریزیم . تا کمی نرم شود . سپس قارچ و گوجه های حلقه شده را به مواد تابه اضافه کرده و ادویه لازم را به آن میزنیم . مقدار ادویه بسته به ذائقه فرد دارد. بعد از 10 دقیقه با حرارت بسیار پایین " یک فنجان آب را به مواد اضافه کرده " غذا را هم بزنید و در تابه را بگذارید . و 5دقیقه بعد غذا را از روی گاز برداشته نوش جان کنید. اگر روغن زیتون آن به نظرتان کم آمد به میزان لازم اضافه نمایید.
نوش جان
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف niloofar20 12/27/2009, 08:51

سوپ مینیسترون ( ایتالیایی)
مواد لازم:
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری= یک دوم پیمانه
نخود( از شب قبل خیس شده) : یک سوم پیمانه
کلم برگ خرد شده : 2پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده وپوست گرفته 2 پیمانه
آب : یک دوم پیمانه
جو ( از شب قبل خیس شده) : یک دوم پیمانه
هویج متوسط ( پوست گرفته و خرد شده): 2 عدد
ساقه کرفس ( خرد شده) : 1 پیمانه
کدو متوسط ( خرد شده) : 2 پیمانه
سیب زمینی متوسط ( خرد شده) 2 پیمانه
نمک : 8 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 1 یا یک دوم قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده یا خامه : 1پیمانه
جعفری تازه (خرد شده) : 2 قاشق غذاخوری


روغن زیتون را در قابلمه مناسبی ریخته با حرارت مناسب داغ میکنیم. نخود و کلم برگ را به آن اضافه میکنیم و یک دقیقه با حرارت متوسط سرخ میکنیم. سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و سرخ میکنیم.
آب و جو را به آن اضافه میکنیم ، حرارت را زیاد میکنیم و وقتی جوش آمد در قابلمه را میگذاریم و شعله را کم میکنیم تا با حرارت ملایم حدود 1 ساعت بپزد.
اکنون هویج ، کرفس ، کدو ، سیب زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و به پختن ادامه میدهیم . تا سوپ جا بیفتد. سوپ را از روی شعله برداشته و پنیر پیتزا یا خامه و جعفری تازه را به آن اضافه میکنیم و گرم تقدیم میکنیم.
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

تشکر : 4

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف niloofar20 12/27/2009, 12:33

من یه سری غذای دیگه ایتالیایی دارم که شاید یکم سخت تر ولی خوشمزه تر باشه. اگه مایل بودید بگید تا دستورشو بذارم.
niloofar20
niloofar20
کاربر باسابقه لاک پشتی
کاربر باسابقه لاک پشتی

تشکر : 4

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 12:53

نیلوفر جان هرچی بلدی بگذار. رز
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 12:55

کوفته توفوی بهشتی (مجارستانی)

مواد لازم:

توفوی سفت 300 گرم
آرد سبوس دار گندم 100 گرم
شکر قهوه ای 1قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه کمی
شکر وانیلی 20 گرم
پوست رنده شده لیمو ا قاشق
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
آب دو قاشق
نان له شده و خشک شده 150 گرم
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


ابتدا خمیر کوفته را آماده میکنیم. از قیبل توفو را میشوییم و خشک میکنیم ،توفوی باید سفت باشد.
توفو را با چنگال له میکنیم، بهتر است یکنواخت باشد . آرد را به توفو اضافه میکنیم سپس بقیه مواد را می ریزیم و هم میزنیم. آب را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر بهم بچسبد بعد پوست لیمو رنده شده را اضافه میکنیم و بعد آبلیمو را اضافه میکنیم. روی خمیر را با فویل میپوشانیم و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
بعد از پانزده دقیقه خمیر را بیرون می آوریم و با انها کوفته هایی به اندازه یک گردوی بزرگ درست میکنیم. برای درست کردن کوفته ها ابتدا دستانمان را بوسیله آب کمی مرطوب میکنیم.
نان خشک له شده را همراه با کمی نمک و روغن در تابه میریزیم و تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. وقتی طلایی رنگ شد کمی آب اضافه میکنیم و در آنرا برای چند ثانیه میگذاریم تا مواد به دست و صورتمان را نسوزانند. کمی هم میزنیم تا یکنواخت شود .
در یک ظرف آب جوش کوفته ها را میپزیم و در حین پختن آنها را جا به جا میکنیم تا خوب بپزند.
وقتی کوفته به سطح آب آمدند دو دقیقه صبر میکنیم بعد آنها را بر میداریم. وقتی آب کوفته ها چکیده شد در نانی که قبلا تفت دادیم می غلتانیم.
کوفته ها را در ظرفی ریخته و روی آنرا با خامه تهیه شده از سویا و شکر قهوه ای تزیین میکنیم.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 12:58

سوپ قارچ و توفو برای 4 نفر

مواد لازم:

قارچ صدفی 50 گرم
گوشت سفید گیاهی 30 گرم
قطعه های بزرگ گلوتن گندم 50 گرم
هویج یک چهارم یک عدد
پیاز سفید یک چهارم یک عدد
پوست تازه توفو 50 گرم
شلغم بزرگ سفید یک عدد
فونگوس سه قارچ بزر گ
هویج کوچک یک عدد
آب یک لیتر
نمک یک قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری
ادویه سبزیجات طبیعی یک قاشق غذا خوری
نشاسته تاپیوکا دو قاشق غذا خوری
روغن دانه آناتو یک قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده یک قاشق غذاخوری
فلفل یک قاشق چای خوری
گشنیز مقداری

طرز تهیه:

یک لیتر آب را داخل قابلمه میریزیم تا به جوش آید.هویج و شلغم را به تکه های یک سانتی متری خورد میکنیم (کوچک) که سوپ زودتر بپزد سپس آنها را در داخل آب جوش آمده میریزیم. بیست و پنج دقیقه میگذاریم تا هویج و شلغم بپزند. قارچها و گوشت گیاهی را خیلی ظریف خورد میکنیم (به صورت طولی) . بعد گلوتن گندم و توفو را هم به صورت نوار باریکی خورد میکنیم. هویج و پیاز را هم میتوانیم رنده میکنیم و هم میتوانیم خیلی ظریف خورد کنیم.حالا شلغم و هویجی را که بیست و پنج دقیقه پخته شده را بیرون میاوریم و کنار میگذاریم . فقط از آبی که طعم این مواد را گرفته برای تهیه سوپ استفاده میکنیم و خودشان را برای استفاده های دیگر کنار میگذاریم.ابتدا نمک را در قابلمه میریزیم بعد به ترتیب شکر، پودر ادویه و باقی مواد را داخل قابلمه میریزیم. وقتی آب جوشید مواد را برای پنج دقیقه دیگر میپزیم (بعد از جوشیدن آب در قابلمه را برمیداریم تا سوپ تیره نشود.)
نشاسته را در آب سرد حل میکنیم تا بهم نچسبد و آنرا به مواد در حال جوشیدن اضافه میکنیم و آهسته هم میزنیم. به جای نشاسته تاپیوکا میتوان از آرد برنج یا نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.

وقتی سوپ آماده شد آنرا در ظریفی میریزیم و برای داشتن عطری خوش کمی گشنیز تازه و خورد شده را همراه با کمی فلفل روی آن میریزیم بعد پیاز سرخ شده را اضافه میکنیم و برای قرمز شدن سوپ نیز از روغن دانه آناتو استفاده میکنیم.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 12:59

چیلی (غذایی از آمریکای جنوبی)

مواد لازم:

لوبیا دو فنجان
قارچ دو فنجان
گوجه فرنگی دو عدد رسیده و خورد شده
فلفل سبز یک عدد
کرفس دو فنجان
هویج دو تا سه فنجان
ذرت یک فنجان
سوسیس گیاهی یک بسته
چوریزو مقداری

طرز تهیه:

دوفنجان لوبیا( از هرنوعی که در منزل هست، قرمز، چیتی .و.... ) را از روز قبل خیس میکنیم بعد لوبیای خیس شده را به مدت یک ساعت در زودپز مییپزیم در زمان پخت هیچ چیز به آن اضافه نمیکنید. زمانیکه پختند میتوانید به آن ادویه اضافه کنید.
سوسیس گیاهی و چوریزو را در ماهیتابه میریزیم سپس گوجه و هویج خورد شده را اضافه میکنیم بعد کرفس را ریز خورد میکنیم انرا هم داخل تابه میریزیم سپس فلفل سبز و قارچ را که ریز خورد کرده ایم را نیز اضافه میکنیم. استفاده از فلفل اختیاری است اگر طعم تند را میپسندید استفاده کنید در غیر این صورت الزامی نیست. در آخر ذرت را میریزیم و کمی زیره هم به عنوان ادویه غذا استفاده میکنیم.
لوبیاها را در قابلمه ی آب میریزیم ( آب جوشیده باشد ) بعد همه سبزیجاتی را که در تابه سرخ کردیم را داخل قابلمه میریزیم. بعد از ده دقیقه جوشیدن آماده است.
این غذا با نان ذرت یا بیسکویت شور سرو میشود.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:00

پانسیت پالابوک (غذای فیلیپینی)

مواد لازم:

ماکارونی پالابوک (نوعی ماکاونی) یا ماکارونی های دیگر 250 گرم
کلم چینی خورد شده یک بشقاب
نشاسته ذرت چند قاشق
نخود فرنگی سبز آسیاب شده و برشته شده مقداری
روغن دانه آناتو مقداری
توفوی تازه خورد شده
کالامانسی (نوعی نارنگی)
سیب زمینی پخته و خورد شده یک عدد
میگو یا گوشت گیاهی مقداری
پیاز قرمز خورد شده مقداری
پیاز سفید خورد شده مقداری
سیر خورد شده مقداری

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را در روغن تفت میدهیم بعد توفو را میریزیم سیب زمینی را هم اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
نشاسته را در نصف کاسه آب سرد مخلوط میکنیم وبرای غلظت کالابوک به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا لخته نشود. حالا کلم را در قابلمه میریزیم.
حالا ماکارونی پخته و آب کش شده را در ظرف میریزیم و موادمان را روی ماکارونی ریخته و با توفوی سرخ شده و نخود فرنگی اسیاب شده وپیاز و سیر و میگوی سرخ شده تزیین میکنیم.
غذا را با نارنگی سرو میکنیم.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:04


پنیر کورد (جایگزین مناسب برای گوشت)


مواد لازم:

شیر 2 لیتر
آبلیمو ترش یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:


شیر را میجوشانیم و برای براندن ان از یک ماده برنده استفاده میکنیم. این ماده برنده میتواند آبلیمو ترش، اسید سیتریک یا جوهر لیمو باشد.
بعد از اینکه شیر جوشید آبلیمو را کم کم اضافه میکنیم . هم میزنیم تا دلمه های پنیر کاملا از آب جدا شود. حرارت را زیاد میکنیم پس از اینکه جوشید هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم.
حالا مایع را در یک صافی میریزیم وقتی آبش خارج شد در ظرف مربع شکلی که داخلش یک پارچه ململ قرار دادیم میریزم به مدت بیست دقیقه یک وزنه ( یک هاون یا یک شی سنگین ) روی ظرف میگذاریم تا پنیر سفت شده و شکل بگیرد.
پس از سفت شدن میتوان پنیر را قطعه قطعه و سرخ نمود و در انواع خورش ها از آن استفاده کرد. در واقع این پنیر به نوعی جایگزین مناسبی برای گوشت میباشد چون به هیچ وجه در خورش آب نمیشود.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:08

خوراک پنیر کورد با گوجه فرنگی

مواد لازم:

پنیر کورد به قطعات 2 سانتی خورد شده 200 گرم
گوجه فرنگی هشت قارچ خورد شده 8 عدد متوسط
روغن 3 قاشق غذاخوری
زیره سبز 4 قاشق چایخوری
زردچوبه 3 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک 3 قاشق چایخوری
خامه 100 گرم
گشنیز خورد شده 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی یک کاسه کوچک

طرز تهیه:

روغن را داغ میکنیم و زیره سبز را تفت میدهیم تا طلایی شود ، گوجه ها را میریزیم و بعد پنیر کورد و ادویه جات، خامه، سبزی، آبلیمو ترش و نخود فرنگی را میریزیم و کمی دیگر تفت میدهیم.
غذا آماده سرو است.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:10

خوراک اسفناج با پنیر کورد

مواد لازم:

اسفناج خورد شده نیم کیلو
روغن 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 3 قاشق چایخوری
زردچوبه 1و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1قاشق چایخوری
آنغوزه یک هشتم قاشق چایخوری
آب یک چهارم پیمانه
خامه 100گرم
پنیر کورد 200 گرم
نمک 3 قاشق چایخوری
شکر یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

روغن را کاملا داغ میکنیم و ادویه ها را به رو غن اضافه میکنیم و تفت میدهیم و اسفناج ها را میریزیم و کمی تفت میدهیم کمی آب میریزیم کمی بعد پنیر کورد شکر و نمک را هم اضافه میکنیم که طعم بهتری داته باشیم در پایان خامه را اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا غذا آماده شود.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:13

حلیم

مواد لازم:


گندم ( پوست گرفته و از شب قبل خیس شده) 5/2 پیمانه
نخود ( از شب قبل خیس شده) سه چهارم پیمانه
سویا (دانه ریز) 5/1 پیمانه
روغن 1 پیمانه
نمک 10 قاشق چایخوری
دارچین 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

دو سوم قابلمه ای را پر از آب میکنیم وقتی به جوش آمد گندم و نخود را به آن اضافه میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا به مدت 2 ساعت بپزد. روغن را داغ میکنیم و سویا را در آن تفت میدهیم و به همراه دارچین و نمک به نخود و گندم اضافه میکنیم . در آخر حلیم را میکوبیم و با کره ، شکر و دارچین تزیین میکنیم.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

دستور تهیه خوراک های گیاهی Empty رد: دستور تهیه خوراک های گیاهی

پست من طرف ایران دوست 12/27/2009, 13:15

سبزی پلو با ماهی گیاهی(ماتسیان)

مواد لازم:

برنج 4 پیمانه
روغن 1 پیمانه
آب 6 پیمانه
سبزی پلویی ( خورد شده) نیم کیلو
آنغوزه یک هشتم قاشق چایخوری
آب زعفران 1 قاشق غذاخوری
نمک 12 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
پودر زعفران 1 قاشق چایخوری
آرد لپه 5/1 پیمانه
پنیر کورد 400 گرم
روغن فراوان ( برای سرخ کردن پنیر)

طرز تهیه:

برنج را 3 دقیقه در روغنی که قبلا داغ کردیم تفت میدهیم و نمک و آب را میریزیم ، حرارت را بالا میبریم تا بجوشد و بعد به مدت بیست دقیقه دم میگذاریم.
روغن را داغ میکنیم آنغوزه را تفت میدهیم و سبزی را اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد نمک و زعفران را هم میریزیم. حالا این سبزی را به برنج پخته شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای آماده کردن ماهی گیاهی نمک ، آنغوزه ،فلفل قرمز و زعفران ساییده شده را در آرد لپه میریزیم و مخلوط میکنیم کمی آب میریزیم و هم میزنیم تا مایعی به صورت عسل رقیق بدست آید، قطعات پنیر کورد را در مایه فرو میبریم و در روغن خیلی داغ سرخ میکنیم.
قطعات ماهی گیاهی ( ماتسیان) را روی پلو میگذاریم و آماده تقدیم است.
ایران دوست
ایران دوست
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی
مدیر ارشد گفتگوی لاک پشتی

مدیر ماه انجمن مدیر برتر گفتگوی لاک پشتی
تشکر : 246

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

صفحه 1 از 5 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد